Agitație maximă printre muncitorii de la Dacia! Au crezut că vor primi ca primă un streaptease de la Nuți!

Publicat: 22 Octombrie 2014

udrea-afisMuncitorii de la Dacia au rămas șocați astăzi. Au aflat brusc că Elena Udrea va veni la uzină. Cei mai mulți s-au gândit că în sfârșit au primit un bonus aparte: Elena Udrea le va oferi un număr de streaptease, cu casca de constructor pe cap. Au auzit și ei că Udrea este bună!


În schimb, Udrea care a împânzit cu bannere DN 73, pasarela spre uzina Dacia (da știm că îi place pe marginea drumului!), a venit să spună că autostrada Pitești-Sibiu este o prioritate, că trebuie musai construită.
Tocmai ea, Elena Udrea, care a dat bani numai în comunele PDL din Argeș, numai pentru prostii precum terenuri de sport și parcuri la țară. Tocmai ea, Elena Udrea, care este vectorul de imagine al guvernului care s-a șters în BĂSescu cu autostrada Pitești- Sibiu.
Tocmai ea, Elena Udrea, care este vectorul de imagine al guvernului care a impus o lege a dialogului social care i-a scos în stradă pe toți angajații de la Dacia.
Tocmai ea, reprezentata guvernului care nu a făcut nimic pentru uzina Dacia, pentru infrastructura care deservește uzina Dacia, transportatorii și furnizorii uzinei Dacia!
Tocmai ea, Elena Udrea, al cărei nivel de ipocrizie îl depășește până și pe cel al lui Klaus Iohannis sau Ioan Rus!
Tocmai ea, Udrea cea bună pentru sănătate, vectorul guvernului care a închis spitale în Argeș.
După vizita de la Dacia, Udrea s-a întâlnit cu susținătorii la Universitatea Constantin Brâncoveanu. Și aceștia au fost dezamăgiți. Udrea nu le-a oferit nici lor satisfacția unui streaptease.

Sursa ProArges

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar