ALDE merge la locale pe forțe proprii. Vom face alianțe punctual

Publicat: 12 Februarie 2016

alde-pitestiPână la 1 martie, ALDE Argeș ar urma să aibă finalizate toate discuțiile privind lista de candidați la consiliile locale și primării. Deja sunt stabiliți, cu șanse, candidați la primăria Câmpulung, în persoana lui Sergiu Cicu și la Costești, în persoana lui

Dan Vasile, fostul primar și viceprimar. Simona Brătulescu a afirmat că filiala pe care o conduce alături de Aurel Iacșa se bazează pe cucerirea a 10-15 primării cel puțin. ALDE Argeș va candida singur la alegeri pentru că noi avem un obiectiv și alianțele înaintea alegerilor ne-ar afecta scorul politic. Doar punctual, în câteva locuri, vom încerca alianțe. La Câmpulung sperăm să avem o înțelegere cu PSD, dacă nu, nu vom renunța la candidatul nostru, Sergiu Cicu. Acolo toți trei candidații (nr - de la PSD, PNL și ALDE) sunt aproape la fel de puternici și de bine cotați, a arătat Simona Brătulescu.

Nanu Carzol: Vrem să scoatem peste 20% în Argeș

De altfel, ALDE Argeș a anunțat că va purta discuții cu PSD pentru a pune în practică protocolul pentru colaborare la alegerile locale, dar numai punctual, în cazul câtorva cazuri. Secretarul general ALDE, Nanu Carzol, a arătat că ALDE va candida singur în cele mai multe cazuri la alegerile locale, urmând ca ulterior, în localitățile unde este nevoie, Alianța Liberalilor și Democraților să constituie majorități alături de PSD, negocierile având ca obiect funcția de viceprimar. Nanu Carzol a subliniat că ALDE are ca obiectiv în Argeș un scor de 16% la alegerile locale, dar a menționat că target-ul personal este un scor de peste 20%, ceea ce ar însemna că filiala din Argeș ar deveni a doua forță din județ, depășind PNL. Ne vom bate de la egal la egal cu toate partidele. Este un obiectiv ambițios, dar este posibil, avem candidați buni, îi avem pe Daniel Constantin și Andrei Gerea, avem oameni care s-au ocupat de organizarea alegerilor, au scos senatori și deputați, a mai spus Nanu Carzol.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar