ALDE și PSD au semnat un protocol de colaborare pentru alegerile locale

Publicat: 11 Februarie 2016

stampile-vot-2Miercuri, 10 februarie, la București, copreședinții ALDE Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin au semnat, împreună cu președintele PSD Liviu Dragnea, un protocol de colaborare între cele două partide pentru alegerile

locale.
În acest context, conducerea ALDE Argeș va purta, în perioada următoare, discuții cu liderii PSD Argeș pentru a vedea dacă și în ce condiții vom putea pune în practică prevederile protocolului semnat astăzi la nivel central, astfel încât să satisfacem dorința electoratului din județul nostru și să maximizăm rezultatele obținute la alegerile locale pentru ambele filiale.

PROTOCOL DE COLABORARE POLITICĂ ȘI ELECTORALĂ

1. Partidul Social Democrat (PSD) și Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) convin să încheie alianțe în plan local, acolo unde vor considera necesar, pentru alegerile din iunie 2016, inclusiv candidați și liste comune, în vederea maximizării rezultatelor electorale ale PSD și ALDE.
2. PSD și ALDE consideră oportun să constituie împreună majorități în consiliile locale și județene, în vederea asigurării unei guvernări locale eficiente și stabile, în interesul cetățenilor.
3. PSD şi ALDE vor stabili, după alegerile locale, condiţiile de realizare a unei alianţe electorale pentru alegerile parlamentare din anul 2016.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar