ARGEȘ :REPREZENTANTELE PSD VOR DONA SÂNGE

Publicat: 01 Noiembrie 2015

psd-femei-argesLuni, 2 noiembrie, reprezentantele Organizaţiei de Femei Social Democrate Argeş vor participa la o acţiune de donare de sânge pentru ajutorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv din Bucureşti.

Acțiunea va loc la Centrul de Transfuzii Sangvine la ora

11.00

„Ceea ce s-a întâmplat în clubul din Bucureşti este de-a dreptul îngrozitor, de neconceput pentru România anului 2015. Este un moment în care trebuie să fim solidari, să fim alături de victime şi de familiile acestora. De asemenea, este momentul în care trebuie ca instituţiile statului să ia măsuri ca astfel de evenimente tragice să nu se mai întâmple niciodată.
La rându-le, agenţii economici trebuie să fie conştienţi de importanţa respectării normelor în vigoare privind prevenirea şi stingerea incendiilor, deoarece siguranţa clienţilor primează în faţa oricărui avantaj material. Suntem alături de părinţii celor decedaţi şi răniţi şi încercăm, prin acţiunea de donare se sânge, să facem ceva concret pentru cei aflaţi în suferinţă.", afirmă deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD Argeș

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar