Argeşenii vor vota pentru un judeţ şi o Românie puternice în Europa!

Publicat: 09 Mai 2014

vot-parlamentArgeşenii sunt chemaţi la urne pe 25 mai pentru două evenimente importante: alegerile pentru Parlamentul European şi alegerile pentru desemnarea preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş. Este un moment cheie pentru evoluţia din perioada următoare a României, dar şi a judeţului nostru.
Organizaţia de Femei a PSD Argeş îl susţine

pe Florin Tecău, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, care are de partea sa multe atuuri pentru a conduce în continuare instituţia. Florin Tecău este un om cu o mare experienţă în administraţia judeţeană, a fost şi este tot timpul alături de comunităţile locale, a sprijinit şi sprijină continuu actele de cultură, sociale, de educaţie şi proiectele de infrastructură ale localităţilor şi judeţului, ştie să asculte şi ştie că faptele vorbesc mai mult decât ar putea spune o mie de cuvinte. Cunoaşte bine proiectele Argeşului, ştie de ce are judeţul nevoie, are şi soluţii.
Mai mult decât atât, Florin Tecău are alături şi o echipă puternică a PSD, o echipă care a dovedit tot timpul că este unită, puternică, cu rezultate concrete în plan politic şi administrativ. Rezultatele acestei echipe nu sunt întâmplătoare, ci ele sunt rodul unei bune colaborări, unei înţelegeri profunde a nevoilor cetăţenilor, a unei implicări continue în găsirea de soluţii pentru rezolvarea problemelor cu care comunităţile locale şi Argeşul în ansamblul său se confruntă.
Sunt argumente solide care demonstrează de ce pe 25 mai argeşenii vor vota pentru continuitate la conducerea Consiliului Judeţean, vor vota pentru Florin Tecău şi echipa sa. Argeşenii vor vota pentru un judeţ şi o Românie puternice în Europa! Organizaţia de Femei a PSD Argeş are încredere în Florin Tecău şi în capacitatea sa de a continua proiectele care să ducă la dezvoltarea judeţului, de a duce Argeşul pe locul pe care îl merită la nivel judeţean şi european!

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar