Alegeri PNL Pitești.

Publicat: 28 Octombrie 2013

alegeriGerea: "Anul viitor, si romanii vor simti cresterea economica"

Radu Perianu este singurul candidat pentru un nou mandat la președinția PNL Pitești. La alegeri, este prezent și ministrul Economiei, Andrei Gerea. El a vorbit și despre problemele de la nivel național, dar și despre relația de pe plan local și i-a reiterat președintelui reconfirmat Radu Perianu disponibilitatea mutarii sediului PNL Pitesti in Bascov, acolo unde ministru isi are sediul de campanie. Vreau să le mulțumesc celor care au muncit celor care au obținut acest mandate, pentru că este un mandat oferit PNL Argeș ca o recunoaștere a creșterii și a parcursului din ultima perioadă. Le mulțumesc și colegilor PSD din USL care au făcut un efort extraordinar în campania electorală. Voi fi un ministru al USL, al țării, nu voi face departajări politice.

Share
Citește mai departe...
 

Prea multe laude. Sa venim cu solutii

Publicat: 28 Octombrie 2013

mpFostul lider al PNL Pitesti Marius Postelnicescu a atras atenția ca liberalii trebuie să treacă peste euforia rezultatelor alegerilor si a subliniat ca este nevoie ca oamenii politici să vină cu soluții la problemele oamenilor. Ne înțelegem foarte bine în USL pe plan local. Dar ce facem când ieșim pe stradă, unde sunt cetățenii.Trebuie să găsim soluții ca acestor oameni să le meargă bine, altfel nu știu cum mai putem da fața cu acești cetățeni la alte alegeri. Până la urmă, pe oameni îi interesează mai puțin politica, ci mai mult cum li se îmbunătățește viața.

Share
Citește mai departe...
 

Radu Perianu, reales lider la PNL Piteşti

Publicat: 28 Octombrie 2013

rpSedinta de alegeri a PNL Pitesti a inceput cu mesaje de incredere si cu sperante, dar s-a terminat cu mare scandal. Realegerea lui Radu Perianu la conducerea organizatiei municipale a fost pusa sub semnul intrebarii. Secretarul Constantin Polexe a precizat ca din punctul sau de vedere ar fi bine ca alegerile sa nu mai aiba loc pentru ca nu s-au consumat toate etapele procedurale. Mai exact, Perianu nu ar fi depus la secretariatul general convocatorul, iar in sala, foarte multi delegati nu ar avea dreptul de vot pentru ca nu si-ar fi platit cotizatia.

Share
Citește mai departe...
 

Pagina 126 din 126

Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar