Deputatul Simona Bucura Oprescu: " Cetăţenii au de ales între trecut şi viitor"

Publicat: 31 Octombrie 2014

simona bucuraDeputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu, președinte al femeilor social-democrate din județ, îi îndeamnă pe români ca la alegerile prezidențiale să îl voteze pe Victor Ponta. Simona Bucura Oprescu își prezintă argumentele.

Share
Citește mai departe...
 

Bilanțul migrației politice în Argeş

Publicat: 29 Octombrie 2014

oprescu-prefectPrefectul Mihai Oprescu a prezentat ieri o situaţie centralizată a migrării politice a aleşilor locali din Argeş de la formaţiunile pe listele cărora au fost aleşi către alte partide. Pe baza ordonanţei guvernamentale 55/2014, aleșii locali au putut să opteze pentru un alt partid, în termen de 45 de zile, fără să îşi piardă

Share
Citește mai departe...
 

Întâlniri cu cetățenii

Publicat: 27 Octombrie 2014

faget-psdDuminică 26 octombrie, echipa PSD Mioveni s-a deplasat la Făget , unde s-au derulat alte întâlniri cu oamenii.

Share
Citește mai departe...
 

Agitație maximă printre muncitorii de la Dacia! Au crezut că vor primi ca primă un streaptease de la Nuți!

Publicat: 22 Octombrie 2014

udrea-afisMuncitorii de la Dacia au rămas șocați astăzi. Au aflat brusc că Elena Udrea va veni la uzină. Cei mai mulți s-au gândit că în sfârșit au primit un bonus aparte: Elena Udrea le va oferi un număr de streaptease, cu casca de constructor pe cap. Au auzit și ei că Udrea este bună!

Share
Citește mai departe...
 

Ion Georgescu:"La Mioveni, în oraș, dar și în Colegiu, se face campanie...prin muncă!"

Publicat: 21 Octombrie 2014

ion-georgescu1Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveniului a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă a partidului, că la Mioveni, în oraș, dar și în Colegiu, se face campanie...prin muncă!"

Share
Citește mai departe...
 

Tot ce trebuie să ştii despre alegerile prezidenţiale

Publicat: 21 Octombrie 2014

stampila-votCandidaţii
Și-au depus candidatura în alegerile prezidențiale Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), Klaus Iohannis (Alianța Creștin-Liberală), Elena Udrea (Partidul Mișcarea Populară), Kelemen Hunor (Uniunea Democrată Maghiară din România), Dan Diaconescu (Partidul Poporului — Dan Diaconescu), Constantin Rotaru (Partidul Alianța Socialistă), Corneliu Vadim Tudor (Partidul România Mare), William Brînză (Partidul Ecologist Român), Mirel Mircea Amariței (Prodemo) și Szilagyi Zsolt (Partidul Popular Maghiar din Transilvania).

Share
Citește mai departe...
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar