Tecău are majoritatea în CJ. Bratu a ajuns în FC

Publicat: 19 Octombrie 2014

cj1Președintele CJ Argeș Florin Tecău a beneficiat din plin de ordonanța care a permis migrația aleșilor locali, reușind să asigure majoritatea în Consiliu, după ce PNL s-a înfrățit cu PDL, după ce argeșenii aleseseră în proporție de aproape 70% USL în 2012.
Așa cum Proarges.ro a precizat în exclusivitate, consilieriul județean Mihai Szakacs de la PP-DD s-a înscris în PSD, iar Nicușor Diaconescu, tot de la PPDD, a rămas independent. Alți doi liberali s-au rupt de ACL:

Share
Citește mai departe...
 

Tăriceanu despre lipsa infrastructurii: Am avut miniștri ai Transporturilor dezastruoși

Publicat: 17 Octombrie 2014

tariceanu-uzinaCălin Popescu Tăriceanu, candidat independent la Președinție, a fost prezent joi seară la o întâlnire cu oamenii de afaceri din Argeș, la Ramada. După ce și-a prezentat Proiectul de țară- România, a șaptea putere a Europei- apreciat la unison de oamenii de afaceri argeșeni, fostul premier nu a scăpat de cele trei teme care îi macină pe argeșeni: autostrada Pitești- Sibiu, regionalizarea și Arpechimul.

Share
Citește mai departe...
 

Bilanţul migraţiei politice din Argeş: PSD a racolat 16 primari, 9 viceprimari şi 95 de consilieri locali

Publicat: 17 Octombrie 2014

persÎn Argeş, foarte mulţi primari, viceprimari şi consilieri locali şi-au schimbat opţiunea politică în ultimele 45 de zile, prin adeziunea la alte partide sau declararea ca independenţi. Beneficiarul principal al migrărilor este PSD, care a ras tot.
Preşedinte interimar al PSD Argeş,Tudor Pendiuc a făcut astăzi, în săptămânala conferinţă de presă a partidului, bilanţul aleşilor locali de la alte formațiuni care au trecut la PSD .
Astfel, au trecut la PSD Argeş 16 primari, 9 viceprimari ,95 de consilieri locali şi 3 consilieri județeni.

Share
Citește mai departe...
 

Tăriceanu în Argeș. Vezi programul

Publicat: 16 Octombrie 2014

tariceanu-sanderoPreședintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent la Președinție, va fi prezent, vineri, 17 octombrie, într-un turneu electoral în Argeș.
Astăzi, Tăriceanu se află la Vâlcea, urmând ca în această seară, la Pitești, să participe la o cină cu oamenii de afaceri din județ. Tăriceanu va dormi în Pitești, urmând ca mâine să meargă la Costești, la Pitești (va merge la un concurs de șah la Biblioteca Județeană și la Toamna Piteșteană)

Share
Citește mai departe...
 

Exclusiv! Iani Popa a distrus PNL Argeş: Mitrofan a plecat la PSD, Polexe independent

Publicat: 15 Octombrie 2014

mitrofanJoi este ultima zi în care aleşii locali mai pot să îşi schimbe partidul sau să devină independenţi, fără să îşi piardă mandatele.
Pe ultima sută de metri, PSD dă o lovitură mortală PNL Argeş.

Share
Citește mai departe...
 

PSD a ras tot: 15 primari au sărit în barca social-democraților !

Publicat: 14 Octombrie 2014

persCu patru zile înainte de expirarea termenului până la care aleşii locali puteau alege partidul politic din care pot face parte, PSD ar fi obţinut, se pare, adeziunea a aproape jumătate din primarii celorlalte formaţiuni politice. Ultima listă vehiculată de surse politice menţionează 15 primari care şi-au schimbat opţiunea politică.

Share
Citește mai departe...
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar