Ponta clarifică apele la Dacia: Autostrada Pitesti- Sibiu în Programul Operațional de Transport

Publicat: 11 Octombrie 2014

ponta-uzina-2014Primul-ministru Victor Ponta a dat, sâmbătă, asigurări, după o discuție cu directorul general Dacia- Renault, Nicolas Maure, la sediul uzinei din Mioveni, că tronsonul Pitești- Sibiu va fi prins în Programul Operațional de Transport care va fi votat de guvern la finele acestui an ca autostradă.

Share
Citește mai departe...
 

Iohannis in vizita in Arges

Publicat: 07 Octombrie 2014

klaus-iohanisPresedintele PNL si candidatul Aliantei Crestin-Liberale la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua miercuri, o vizita in judetul Arges. Este a treia vizita a lui Klaus Iohannis in judetul nostru in ultimele doua luni. Klaus Iohannis va merge la Curtea de Arges unde va vizita doua societati comerciale iar apoi se va intalni cu oamenii de afaceri si alesii locali ACL din zona. In partea a doua a programului, Iohannis va vizita uzina Dacia Renault. Turul electoral al lui Klaus Iohannis se va incheia la Pitesti, unde de asemenea este programata o vizita la o societate privata din municipiu capitala de judet.

Share
Citește mai departe...
 

Tribunalul București a consfințit dizolvarea PNL-ului!

Publicat: 07 Octombrie 2014

tribunalMagistrații Tribunalului București au admis luni cererea privind fuziunea prin contopire dintre Partidul Național Liberal și Partidul Democrat Liberal. Potrivit deciziei tribunalului, noua formațiune rezultată în urma fuziunii, Partidul Național Liberal, va fi înregistrată în registrul special și se dispune radierea din acest registru a celor două partide care au fuzionat, PNL și PDL.

Share
Citește mai departe...
 

Victor Ponta vine sâmbătă în Argeș!

Publicat: 07 Octombrie 2014

ponta-vvSâmbătă, Victor Ponta vine în Argeș cu cei mai importanți membri ai Guvernului. În suita candidatului la Președinție al alianței PSD- UNPR- PC se vor afla, conform surselor noastre, vicepremierii Liviu Dragnea și Gabriel Oprea, dar și ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, și cel al Transporturilor, Ioan Rus.

Share
Citește mai departe...
 

Se scufundă barca PP-DD Argeş !

Publicat: 03 Octombrie 2014

ppdd2PP-DD Argeş a pierdut un consilier local în Piteşti, în persoana lui Mariean Neacşu. Din informaţiile primite de la deputatul PP-DD şi preşedintele filialei Argeş, Mihai Deaconu, Neacşu ar fi anunţat la partid că trece independent. Există zvonuri conform cărora s-ar fi trecut la PSD.

Share
Citește mai departe...
 

Locurile de afişaj electoral, în Piteşti

Publicat: 03 Octombrie 2014

afis-electoralPrimăria Piteşti a stabilit locurile de afişaj electoral pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie. Conform dispoziţiei primarului, panourile sunt amplasate în următoarele zone: Piaţa Vasile Milea, în faţa Casei de Modă , pe strada Negru Vodă, la Complexul Ciocârlia , pe Bulevardul Libertăţii, la Complex 2, în cartierul Trivale,

Share
Citește mai departe...
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar