Victor Ponta :"Azi, la 42 de ani, mă simt pregătit să fiu preşedintele românilor"

Publicat: 20 Septembrie 2014

ponta-bucurestiPremierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că la vârsta de 42 de ani, pe care a împlinit-o chiar în această zi, se simte pregătit să fie preşedintele românilor.

"Azi la 42 de ani vreau să vă spun că mă simt pregătit, am curajul, am încrederea, credinţa, împreună cu dumneavoastră, că pot fi preşedintele românilor, că putem să facem acea mare schimbare pe care o aşteptăm

Share
Citește mai departe...
 

2500 de membri PSD din Argeş merg la București, la lansarea oficială a candidaturii lui Victor Ponta

Publicat: 18 Septembrie 2014

ponta-vvSâmbătă, 20 septembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, aproape toată "crema" organizației PSD Arges va fi prezentă la lansansarea oficială a candidaturii lui Ponta la președinție. Pentru că este şi ziua lui de naştere, premierul va avea peste 75.000 de " invitaţi", dintre care 2500 vor fi din Argeş.

Share
Citește mai departe...
 

Şcoala politică a femeilor din ACL-Alianţa Creştin Liberală

Publicat: 17 Septembrie 2014

aclPe 20 septembrie, sâmbătă, va avea loc în Piteşti „Şcoala politică a femeilor din ACL-Alianţa Creştin Liberală". Evenimentul se va desfăşura sub sloganul „Energie, e­moţie, echilibru" şi va reuni reprezentanţi de marcă ai PNL şi PDL din întreaga ţară. Este anunţată prezenţa a circa 900 de persoane, majoritatea femei din cele două partide. Potrivit organizatorilor, vor veni în Argeş Cristina Pocora, Andreea Paul, Anca Boagiu, Lucia Varga, dar şi Klaus Iohannis (preşedinte al PNL şi candidat ACL pentru funcţia supremă în stat), Vasile Blaga (liderul PDL) şi Cătălin Predoiu. Întîlnirea va fi găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti, cu începere de la ora 10.00.

Share
 

Conferinţa judeţeană a PSD

Publicat: 13 Septembrie 2014

psdPSD Argeş a avut ieri Conferinţa Judeţeană la Casa de Cultură a Sindicatelor. În condiţiile în care această conferinţă s-a desfăşurat concomitent cu Congresul de la Alba Iulia , unde a fost aşteptat şi prim-ministrul şi candidatul la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta.

Share
Citește mai departe...
 

Reducerea CAS, o măsură inițiată de Daniel Chițoiu, vine în sfârșit în întâmpinarea mediului de afaceri

Publicat: 11 Septembrie 2014

andrei-gerea-plrDeputatul de Argeș Andrei Gerea, vicepreședinte PLR, și-a manifestat satisfacția pentru decizia de marți a Camerei Deputaților care a adoptat legea privind reducerea CAS cu cinci punte procentuale la angajator, respingând, cu 307 voturi "pentru", 7 "împotrivă" şi 5 abţineri, cererea preşedintelui Traian Băsescu de reexaminare a acestui act normativ.

Share
Citește mai departe...
 

COMUNICAT DE PRESĂ Daniel Crișan: Iohannis face jocurile lui Traian Băsescu

Publicat: 11 Septembrie 2014

Daniel-CrisanPreședintele interimar PLR Argeș Daniel Crișan susține că, prin opoziția față de posibila suspendare a președintelui țării, adoptată de Klaus Iohannis și reprezentanții Cooperativei care l-a impus, cel puțin imoral dacă nu și ilegal ( vezi decizia Tribunalului București) , conducerea PNL dovedește că face jocurile lui Traian Băsescu.
„ În ciuda votului de blam dat de cei peste 7.4 milioane de români, este evident că Traian Băsescu a continuat să încalce în numeroase rânduri Constituția. El a fost un actor activ, organizând la Cotroceni întâlniri politice cu partidul creat special pentru Elena Udrea.

Share
Citește mai departe...
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar