Conducerea PP-DD de la centru este aşteptată să ajungă duminică în Argeş

Publicat: 11 Septembrie 2014

Mihai-DeaconuDeputatul Mihai Deaconu, preşedintele filialei, le-a atras atenţia aleşilor să cântărească bine decizia pe care o vor lua, deoarece mutarea la un alt partid poate avea două tăişuri. Pe de altă parte, conducerea PP-DD de la centru este aşteptată să ajungă duminică în Argeş, la Muzeul Judeţean,

Share
Citește mai departe...
 

Corina Cretu a fost desemnată comisar european pentru Politica Regională

Publicat: 11 Septembrie 2014

corina-cretuGermania şi Belgia vor avea doua dintre cele mai puternice posturi în viitoarea Comisie Europeană, în timp ce România va avea Politica Regională.
Corina Creţu a fost numită comisar european pentru Politică Regională. Anunţul a fost făcut pe site-ul Comisiei Europene. Din noua echipă fac parte şapte vicepreşedinţi şi, pentru prima oară, un prim-vicepreşedinte care va fi „mâna dreaptă" a preşedintelui Executivului european, luxemburghezul Jean Claude-Juncker.

Share
Citește mai departe...
 

Încă un primar PDL se va înscrie în PSD

Publicat: 08 Septembrie 2014

ion-sandu-davidestiOrdonanţa de Urgenţă care le permite primarilor să plece la alte partide, fără a-şi pierde mandatul, propusă și adoptată săptămâna trecută de Guvern, reprezintă în linii mari o adevărată lovitură dată de PSD.

PSD Argeş va face încă o "achiziţie"

Share
Citește mai departe...
 

Simona Bucura Oprescu: Modul în care acţionează candidatul ACL la preşedinţia ţării, Klaus Iohannis şi liderul PDL Vasile Blaga, în cârdăşie cu Traian Băsescu, arată clar că aceştia nu reprezintă interesele României"

Publicat: 08 Septembrie 2014

simona-bDeputatul PSD Argeş Simona Bucura Oprescu, preşedinte al organizaţiei judeţene de femei, este de părere că PNL, PDL şi Traian Băsescu fac mult rău ţării. "Modul în care acţionează candidatul ACL la preşedinţia ţării, Klaus Iohannis şi liderul PDL Vasile Blaga, în cârdăşie cu Traian Băsescu, arată clar că aceştia nu reprezintă interesele României.

Share
Citește mai departe...
 

Daniel Crișan: Liderii PNL din Argeș și de la centru să nu mai amenințe aleșii locali!

Publicat: 06 Septembrie 2014

Daniel-CrisanPreședintele interimar Filialei Argeș a Partidului Liberal Reformator, Daniel Crișan, atenționează conducerea PNL să înceteze cu minciunile, presiunile și amenințările. El transmite aleșilor locali că legea le dă acum dreptul să facă ceea ce au promis în campania electorală și ceea ce consideră ei că este mai bine pentru comunitatea pe care o reprezintă, fără să se lase intimidați de acțiunile liderilor PNL, care au împrumutat rapid comportamentul colegilor lor de la PDL.

Share
Citește mai departe...
 

UN PRIMAR PDL A TRECUT ASTĂZI ÎN PSD

Publicat: 05 Septembrie 2014

psd-argesLegea migrației politice le face cu ochiul multora dintre primarii argeşeni, care și-ar dori să treacă în alt partid fără să-și piardă mandatul de la Primărie. Este și cazul primarul din Uda, Florin Maria care deși și-a câștigat statutul de edil-șef din partea PDL, a trecut fără remușcări la PSD, acolo unde, spun el, va avea parte de mai mult sprijin.

Share
Citește mai departe...
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar