Vasile Mihăilescu: "Dan Diaconescu va fi în turul doi cu Victor Ponta în aceste condiţii, chiar dacă nu mai suntem pe val ca partid"

Publicat: 05 Septembrie 2014

ppdd1Consilierul judeţean Vasile Mihăilescu, purtător de cuvânt şi vicepreşedinte al PP-DD Argeş, este de părere că în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale vor intra candidatul PSD Victor Ponta şi fondatorul PP-DD,

Share
Citește mai departe...
 

Mihai Deaconu:"Vom discuta atât avantajele, cât şi dezavantajele pe care le prezintă ordonanţa de urgenţă"

Publicat: 04 Septembrie 2014

MIHAI-DDeputatul Mihai Deaconu, preşedinte al PP-DD Argeş, afirmă că ordonanţa care permite aleşilor locali să migreze de la un partid la altul în termen de 45 de zile ar putea avea efecte şi asupra membrilor filialei pe care o conduce, dar că se vor lua măsuri de contracarare a acesteia. ", să reconfirme apartenenţa la acelaşi partid pentru perioada rămasă până la finalul mandatului.

Share
Citește mai departe...
 

PNL, avertisment pentru aleşii care îşi vor schimba partidul

Publicat: 04 Septembrie 2014

Marian-PetrachePrimarii și consilierii PNL din Argeș, ca și colegii lor din întreaga țară, au primit un avertisment scris din partea secretarului general al partidului, Marian Petrache. „Am trimis o adresă în teritoriu şi am spus că, după părerea mea, ordonanţa sigur va pica la Curtea Constituţională şi există riscul să rămânem fără

Share
Citește mai departe...
 

Vicepresedintele Polexe ramane "DEOCAMDATA" in PNL

Publicat: 03 Septembrie 2014

constantin-polexeDaca la nivel national PNL a trecut in Opozitie formand Alianta Crestin Liberala cu PDL, in Arges, liberalii au inca oameni la Putere. La Consiliul Judetean, functia de vicepresedinte este ocupata de un liberal, Constantin Polexe, care desi curtat de noul partid al lui Tariceanu, a declarat astazi ca "DEOCAMDATA" va ramane la PNL.

"DEOCAMDATA nu am decat o singura invitatie, de la PNL. Nu am primit alte oferte deci nu pot sa iau in calcul la momentul asta nici un alt partid" a raspuns vicepresedintele Gerea intrebat daca va ramane la PNL sau va trece in barca PLR.
Asta, desi deputatul Andrei Gerea a declarat ca i-a facut totusi o propunere vicepresedintelui Polexe de a trece la PLR.
„Domnul Gerea este unul dintre prietenii mei iar eu nu imi aleg prietenii pe doctrine politice. Noi putem discuta orice dar nu am avut nici o discutie oficiala pe aceasta tema pentru ca eu DEOCAMDATA nu sunt interesat de aceasta tema"a adaugat Polexe.
In functie de decizia politica pe care o va lua, Constantin Polexe va avea sau nu asigurat si dupa alegerile prezidentiale fotoliul de vicepresedinte. Si asta pentru ca la aceasta ora nici un partid nu are majoritate absoluta in Consiliul judetean.
"In Consiliul Judetean nici un partid, DEOCAMDATA, sub nici o formula, nu are majoritate. Daca cineva vrea sa ia decizii personale poate sa o faca. Iubesc democratia si ma supun democratiei ". Aici la Consiliul Judetean, DEOCAMDATA, facem administratie. Nici presedintele Tecau si nici eu nu am discutat niciodata politica" a continuat Constantin Polexe.
Desi spune ca la Consiliul Judetean nu face politica, ca secretar general al PNL Arges, Constatin Polexe face parte din staful de campanie judetean al lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale.
"DEOCAMDATA da, fac parte din echipa de campanie. Imi place, nu-mi place, asta a fost hotararea Congresului PNL si asta trebuie sa facem. Nu intotdeauna facem parte din echipele majoritate. Nu am nici un secret si am mai spus-o ca eu am votat pentru Crin Antonescu. Fac parte din cei 35% din PNL care au votat cu Crin Antonescu. Dar conform democratiei trebuie sa te supui majoritatii" a mai declarat Constantin Polexe.
Cum doar in cateva minute vicepresedintele Constantin Polexe a pronuntat cuvantul DEOCAMDATA de cinci ori, am putea trage concluzia ca DEOCAMDATA nu a luat o decizie privind viitorul lui politic.

 

Share
 

Drăghici şi Duvăz, comunicatori PSD

Publicat: 02 Septembrie 2014

draghiciDoi parlamentari de Argeş se numără printre cei zece care vor fi comunicatorii PSD, în campania pentru candidatura la Preşedinţia României a lui Victor Ponta. Mai exact, e vorba de Mircea Drăghici,

Share
Citește mai departe...
 

La Câmpulung funcţionează oficial încă un partid politic!

Publicat: 01 Septembrie 2014

Sergiu-CicuLa Câmpulung, Partidul Liberal Reformator, o formaţiune politică nouă, al cărei lider, la nivel naţional, este Călin Popescu Tăriceanu, candidat la alegerile preşedinţiale din acest an, se dezvoltă în ritm alert.

Share
Citește mai departe...
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar