Klaus Iohannis:"Ne convine să avem un vicepreşedinte care să ne reprezinte, pe plan local partidele trebuie să aibă autonomie"

Publicat: 20 August 2014

iohannisLiderul PNL a fost la Vila "Florica" din Ştefăneşti, apoi la Curtea de Argeş, depunând coroane de flori la mormântul regilor, la Mănăstire , dar şi la Biserica Domnească. Apoi a ajuns în Piteşti, însoţit de Mihai Răzvan Ungureanu, Ludovic Orban, Petre Roman şi alţi membri ai PNL şi PDL.
Unul dintre subiectele abordate cu presa locală a fost acela al autostrăzii Piteşti-Sibiu, în contextul în care săptămâna trecută Iohannis a spus că ar fi mai rentabilă o autostradă spre Braşov. Candidatul Alianţei Creştin Liberale pentru preşedinţia ţării a afirmat că, de fapt, a fost înţeles greşit!

Share
Citește mai departe...
 

Întâlnirea de la Mioveni a PSD-iştilor

Publicat: 20 August 2014

psd-mioveni
Reprezentanţii PSD, în frunte cu liderii partidului, s-au întâlnit marţi la Mioveni, la Adunarea Orăşenescă şi a Colegiului Mioveni,în vederea analizei activităţii în perioada 2012-2014.

Discuţiile purtate cu şefii de organizaţii din Colegiul Mioveni au avut în vedere şi stabilirea structurii de organizare a campaniei prezidenţiale şi responsabilităţile care decurg.
Preşedintele Organizaţiei Mioveni,

Share
Citește mai departe...
 

Mâine, Dragnea vine în Argeş

Publicat: 19 August 2014

dragnea-pitestiMiercuri se anunţă o zi foarte importantă în Argeş. Nu numai Klaus Iohannis va veni la Argeş, ci şi vicepremierul Liviu Dragnea.Vizita se va întampla în jurul orei unsprezece la Prefectura Argeş ,

Share
Citește mai departe...
 

ACL ARGEȘ ȘI-A STABILIT ECHIPA PENTRU CAMPANIA PREZIDENȚIALĂ

Publicat: 19 August 2014

iani catalin radulescuPNL şi PDL Argeş au stabilit componenţa echipei care se va ocupa în judeţ de campania lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale. Astfel, din partea PNL au fost desemnaţi senatorul Ion Popa, preşedinte al filialei, Adrian Miuţescu (fost preşedinte al filialei), Florin Gardin (fost inspector şcolar general), Valerian Jinga (fost director al Direcţiei Silvice),

Share
Citește mai departe...
 

Deputatul Simona Bucura Oprescu: " PSD consideră că a venit vremea pentru un altfel de politică. Vremea compromisurilor a trecut"

Publicat: 16 August 2014

simona-bucuraOrice ar face, unii politicieni nu se pot desprinde de metodele vechi de a face politică. Este, din păcate, şi cazul candidatului Alianţei Creştin Liberale pentru funcţia de preşedinte al ţării, Klaus Iohannis. Ne-am fi aşteptat la o altă abordare din partea sa, dar - după cum s-a putut vedea clar în ultimele zile - el continuă linia impusă de Traian Băsescu, ba chiar se întâlneşte pe ascuns cu acesta, după care neagă evidenţa.

Share
Citește mai departe...
 

Simona Bucura Oprescu: " Victor Ponta va fi preşedintele tuturor românilor"

Publicat: 06 August 2014

simona-b

Consiliul Naţional lărgit al PSD l-a desemnat recent în unanimitate pe liderul partidului, Victor Ponta, drept candidat pentru funcţia de preşedinte al României. Candidatura la scrutinul din noiembrie urmează să fie validată de Congresul PSD, programat în prima jumătate a lunii septembrie. PSD Argeş a fost una dintre organizaţiile care încă de acum câteva luni i-a propus premierului Victor Ponta să candideze pentru funcţia supremă în stat.
Organizaţia Femeilor Social Democrate Argeş susţine această candidatură şi va face tot ce depinde de ea pentru a convinge şi mai mulţi argeşeni că

Share
Citește mai departe...
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar