Delegații din Argeș la congresul PLR. Câte semnături trebuie să adune pentru Tăriceanu

Publicat: 03 August 2014

PRL-ARGESDelegația din Argeș a Partidului Liberal Reformator a fost una dintre cele mai active și mai vizibile de la Congresul PLR. Argeșenii au avut și de ce, pentru că Andrei Gerea se bucură nu doar de ipostaza de a fi unul dintre oamenii de încredere ai lui Călin Popescu Tăriceanu, dar și de o imensă simpatie, dovadă că a fost ales cu al treilea număr de voturi vicepreședinte, în condițiile în care, spre exemplu, prahovenii au un număr foarte mare de parlametari veniți în noua formațiune. Practic, din organizația PNL, a mai rămas doar Sorin Roșca Stănescu, restul plecând cu arme și bagaje la PLR.

Share
Citește mai departe...
 

Vineri începe Congresul PRL. Delegații argeșeni, la ședința de la Ploiești

Publicat: 31 Iulie 2014

calin-popescu-tariceanu-prlLa invitația Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului României, a efectuat miercuri, 30 iulie, o vizită la Ploiești.

Programul zilei a inclus participarea la o ceremonie de omagiere a personalițății lui I. Ghe. Duca, desfășurată la statuia fruntașului liberal, urmat de vizitarea societăților ADEPLAST S.A. ROMÂNIA BERCENI și OZTASAR DESIGN, din Păulești.

Share
Citește mai departe...
 

Constantin, sloganul CN al PSD: Cine s-a ars cu Băsescu, suflă și-n Iohannis

Publicat: 30 Iulie 2014

daniel-constantin-craiovaDaniel Constantin este unul dintre puținii deputați 100% piteștean ales într-un colegiu din Pitești. Cu toate acestea, nu a reușit să facă absolut nimic pentru Argeș. A venit de câteva ori prin județ, dar asta doar pentru că se afla oricum în campanie prin toată țara cu diferite programe agricole. În schimb a tot încercat îl pună fie în funcția de prefect, fie în cea de vicepreședinte al CJ Argeș, pe dezastru politic, economic și uman Conel Lazăr. Marți, și-a făcut apariția din nou prin județ, ca să coordoneze acțiunile împotriva inundațiilor.

Share
Citește mai departe...
 

Ponta, mai întâi la inundaţii, apoi şi-a lansat candidatura la Preşedinţie

Publicat: 30 Iulie 2014

ponta-craiova
Preşedintele Partidului Social Democrat, premierul Victor Ponta, şi-a lansat oficial candidatura pentru alegerile prezidenţiale în cadrul Consiliului Naţional al partidului, care a avut loc ieri la Craiova, nu înainte, însă, de a vizita zonele afectate de inundaţii din judeţele din sud-vestul ţării. La eveniment au participat circa 6.000 de social-democraţi din ţară, printre care şi o delegaţie din judeţul Argeş, formată din circa 230 de persoane, , însă Tudor Pendiuc şi Florin Tecău, preşedintele CJ Argeş, au fost nevoiţi să se întoarcă în judeţ, înainte de încheierea Consiliului.
Victor Ponta a declarat că nu astfel era pregătit să îşi lanseze candidatura.

Share
Citește mai departe...
 

Congresul Partidului Liberal Reformator

Publicat: 28 Iulie 2014

tariceanu1

Congresul Partidului Liberal Reformator va fi organizat în perioada 1-2 august. Conform unor surse, acesta va fi și un semnal că USL trăiește, chiar dacă PNL și PDL au decis să fuzioneze. La Congres ar urma să participe și Victor Ponta, liderul PSD, dar și vicepremierii Daniel Constantin și Gabriel Oprea.

Practic, se va reface formula USL, doar că în locul lui Crin Antonescu va fi Călin Popescu Tăriceanu, iar în locul PNL va fi PRL, format din liberalii care nu au fost de acord cu fraternizarea cu PDL. Andrei Gerea, deputat de Argeș și fost ministru al Economiei în guvernarea USL, are șanse foarte mari să fie ales viepreședinte al partidului.

“Alături de ceilalți colegi cu convingeri liberale din România și care se opun acaparării PNL de către Băsescu și oamenii săi, vom organiza în data de 1-2 august Congresul Partidului Liberal Reformator, partid în care ne punem mari speranțe că va fi adevăratul reprezentant al dreptei politicii românești, bazat pe programe, convingeri politice și mai ales încredere și unitate. Noi am înțeles cu o “clipă” mai devreme decât alți colegi din vechiul PNL că avem datoria să salvăm liberalismul românesc de la dispariție”, a comunicat Călin Popescu Tăriceanu.

Pe data de 25 iulie, a luat naștere Partidul Liberal Reformator, prin preluarea Partidului Național al Mediului, aceasta fiind formula cea mai rapidă pentru a consolida o structură politică, având în vedere că alegerile prezidențiale sunt în noiembrie, Călin Popescu Tăriceanu fiind unul dintre candidați.

Share
 

Șerban Valeca:" Filiala lucrează, noi muncim, ne mobilizăm dar pe planul organizării alegerilor prezidențiale. Acesta este obiectivul nostru care contează".

Publicat: 19 Iulie 2014

serban-valecaConducerea PSD Arges cere liniște și echilibru pentru a gestiona cât mai bine interimatul. Cu toate că presiunea politică și administrativă este mare în această perioadă, în care se formează noi alinațe și majorități, reprezentanții social democratilor susțin că singurul obiectiv al organizației este pregătirea alegerilor prezidențiale din 2 noiembrie.

Până la organizarea unor alegeri interne și desemnnarea noii conduceri a filialei județene,

Share
Citește mai departe...
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar