Ce parlamentari de Argeș au lipsit de la votul din Parlament pentru arestarea Elenei Udrea

Publicat: 10 Februarie 2015

udrea elena10Parlamentarii s-au înghesuit să-i netezească Elenei Udrea drumul către închisoare. Cei doi miniștri argeșeni au lipsit însă de la ședința de plen. Ce-i drept, au lipsit mai mulți membri ai guvernului Ponta, în frunte cu premierul,

Liviu Dragnea și Dușa.
Motivele pentru care Daniel Constantin a lipsit de la ședință rămân încă o enigmă, mai ales că pe pagina electronică a ministerului Agriculturii nu este publicată agenda sa de luni, iar pe blog, nu a menționat nimic special în cursul acestei zilei. Nici nu am reușit, în ciuda încercărilor noastre, de a-l contacta.
În scrhimb, Andrei Gerea a fost plecat în Bulgaria. "Sunt la High Level Group on Central and South Eastern Europe Gas Connectivity - CESEC. Pe lângă miniștrii energiei și specialiștii din domeniul gazelor din Austria, Bulgaria, Croația, Grecia, Ungaria, Italia, Slovenia li Slovacia, la acest eveniment au participat și vicepreședintele Comisiei Europene Maros Sefcovici, comisarul european pe climate action & energie Miguel Arias Canete și premierul bulgar Boiko Borisov" a precizat Andrei Gerea în exclusivitate pentru PROArgeș.ro.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar