Comitet Executiv lărgit la PSD Argeș. Decizie cu privire la OUG 55

Publicat: 23 Februarie 2015

psd1Vineri, 20 februarie 2015, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv lărgit al PSD Argeş, luându-se în discuție mai multe propuneri de modificare a statului partidului care ar urma să fie votate în ședința Consiliului Naţional din 21-22 martie la care vor participa și peste

20 de delegați din Argeș.
De asemenea, în s-a stabilit ca, săptămâna viitoare, Biroul Permanent Județean al organizației să stabilească și cine va fi vicepreședinte al CJ Argeș în locul vacantat de Florin Tecău. În cursă sunt Marian Clipici și Doru Mărășoiu.
În aceeași ședință, parlamentarii partidului au făcut și o serie de informări cu privire la unele aspecte de mare interes pentru județul Arges și pentru aleșii locali.
A fost confirmată introducerea în Masterplanul Național pentru Transport a unor obiective de interes major pentru județul Argeș, precum autostrada Pitești- Sibiu. S-a clarificat situația rezultată în urma declarării neconstituționale a Legii de aprobare a Ordonanței 55/2014. Astfel, s-a clarificat faptul că Decizia CCR a invalidat legea de aprobare, nu și ordonanța respectivă, act inițial care în acest moment este în vigoare.
În aceasta perioadă, Camera Deputaților, în calitate de primă Cameră sesizată, a demarat procesul de elaborare a noii legi, proiect care să reglementeze de așa natură încât cei vizați de textul ordonanței nu își vor pierde mandatele de aleși locali.
În acest context, având în vedere și decizia politică luată la nivelul Comitetului Executiv Central al PSD, până la promulgarea noului act normativ, unele scrisori trimise de reprezentanți ai unor partide de opoziție pe la secretarii de primării nu sunt decât încercări nelegale de dezinformare și destabilizare a administrațiilor locale.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar