Constantin, sloganul CN al PSD: Cine s-a ars cu Băsescu, suflă și-n Iohannis

Publicat: 30 Iulie 2014

daniel-constantin-craiovaDaniel Constantin este unul dintre puținii deputați 100% piteștean ales într-un colegiu din Pitești. Cu toate acestea, nu a reușit să facă absolut nimic pentru Argeș. A venit de câteva ori prin județ, dar asta doar pentru că se afla oricum în campanie prin toată țara cu diferite programe agricole. În schimb a tot încercat îl pună fie în funcția de prefect, fie în cea de vicepreședinte al CJ Argeș, pe dezastru politic, economic și uman Conel Lazăr. Marți, și-a făcut apariția din nou prin județ, ca să coordoneze acțiunile împotriva inundațiilor.

Evident, o acțiune excusiv de imagine, pentru că, spre deosebire de Ponta, Dușa sau Oprea, Constantin nu are atribuții pe această linie. Are în schimb Raed Arafat, iar prezența sa în Argeș, marți, a fost salutară.
Revenind însă la Consiliul Național al PSD de la Craiova în care Victor Ponta și-a anunțat candidatura, Daniel Constantin și-a înfăptuit cea mai mare realizare a sa politică. A reușit să scoată un slogan care a prins la cei 6000 de delegați prezenți. Liderul PC a mai spus că alianța PNL-PDL este "un cadou otrăvit către români, care are scopul de a-l readuce pe Traian Băsescu în politică din anul 2015". "Cine s-a fript cu Traian Băsescu, suflă și-n Iohannis", le-a transmis Daniel Constantin, PSD-iștilor prezenți la evenimentul de lansare al lui Victor Ponta de la Craiova.

Sursa ProArges

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar