Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu: Andrei Gerea, singurul care poate dezvolta Piteștiul

Publicat: 02 Iunie 2016

5Miercuri, copreședintele ALDE Daniel Constantin, deputat de Argeș, și fostul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, au fost din nou prezenți în județul Argeș. Cei doi oficiali au fost alături de echipa ALDE și de candidații din Topoloveni - Dorinel Dima,

Mioveni - Cristian Toma, Câmpulung - Sergiu Cicu, Curtea de Argeș - Gheorghe Molea, Bascov - Codruț Matei și Pitești, unde candidează fostul ministru Andrei Gerea.
La Pitești, cei trei foști miniștri au fost în Trivale, acolo unde au vizitat și piața din cartier. "Sunt convins că ALDE va scoate în Argeș un număr mai mare de primari decât și-a propus. Am fost astăzi în orașele și municipiile din județ și oamenii ne-au primit cu multă căldură. Județul Argeș este puternic din punct de vedere economic, dar pot fi făcute mult mai multe pentru a crește calitatea vieții și, mai ales, pentru dezvoltarea potențialului agricol și industrial.
Sunt convins că Andrei Gerea este ceea ce Piteștiul are nevoie acum. Tudor Pendiuc și PSD au făcut ce au putut timp de 25 de ani. Unele lucruri bune dar, din multe aspecte, Piteștiul a rămas în urmă. A pierdut foarte mult din influența economică. Andrei Gerea, prin experiența acumulată, prin contactele pe care și le-a creat cu oameni de la cel mai înalt nivel din sfera diplomatică și a marilor companii internaționale, este singurul candidat la Primăria Pitești care poate atrage, din postura de primar, investitori care vor crea locuri de muncă și, din această perspectivă, care poate crea cadrul pentru o dezvoltare a Piteștiului la nivelul unui oraș european, așa cum ar trebui să fie", a declarat Daniel Constantin.
Singurul candidat care și-a asumat investiția în educație, în viitorul orașului
La rândul său, fostul ministru Sorin Cîmpeanu a afirmat că Andrei Gerea este singurul candidat din Pitești care și-a asumat angajamentul de a sprijini educația. După zeci de ani de reforme, aproape că a devenit o aroganță ca cineva să se gândească la modul serios la educație. "Andrei Gerea a sprijinit permanent tinerii și educația. Încă de când era ministru a derulat la Energie programe cu studenții și elevii. Acum, este singurul candidat care are un program special dedicat educației, la toate nivelurile, pentru că este singurul care a înțeles că investiția în educație este cea mai importantă investiție pentru o comunitate. De la școli și grădinițe, la licee și școli profesionale și până la nivelul academic. Dezvoltarea unui centru de cercetare IT și tehnologii inovative poate fi modalitatea prin care Piteștiul poate face un salt uriaș, atât din punct de vedere științific, cât și economic", a menționat Sorin Cîmpeanu.

 

 

1

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar