Delegații din Argeș la congresul PLR. Câte semnături trebuie să adune pentru Tăriceanu

Publicat: 03 August 2014

PRL-ARGESDelegația din Argeș a Partidului Liberal Reformator a fost una dintre cele mai active și mai vizibile de la Congresul PLR. Argeșenii au avut și de ce, pentru că Andrei Gerea se bucură nu doar de ipostaza de a fi unul dintre oamenii de încredere ai lui Călin Popescu Tăriceanu, dar și de o imensă simpatie, dovadă că a fost ales cu al treilea număr de voturi vicepreședinte, în condițiile în care, spre exemplu, prahovenii au un număr foarte mare de parlametari veniți în noua formațiune. Practic, din organizația PNL, a mai rămas doar Sorin Roșca Stănescu, restul plecând cu arme și bagaje la PLR.


Dana Tufeanu, Valeriu Acatrinei, fostul primar de la Costești Dan Vasile, Daniel Florea, Adi Stan, Liviu Fotache s-au numărat printre delegații din PNL Argeș.

60.000 de semnături pentru Tăriceanu
Argeșenii vor avea însă mult de muncă. La prima ședință a conducerii partidului, care a urmat imediat după Congres, s-a decis ca filialele județene să strângă un milion de semnături pentru candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la președinție. Cele mai multe semnături ar urma să vină de la organizația din Argeș, 60.000. La fel și din partea organizațiilor PLR din Brașov, Constanța, Dolj, Suceava și Iași.
Fiind cea mai bine structurată, de la PLR Prahova se așteaptă în jur de 70.000 de semnături.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar