Din ciclul "al nostru este cel mai bun".... adică să moara capra vecinului!

Publicat: 11 Februarie 2014

PC00-660x330 400x200Pe scena politică a apărut o nouă structură politică: Uniunea Social Democrată. Deşi discuţiile în contradictoriu din interiorul USL sunt tot mai aprinse, conservatorii argeşeni spun că USD nu va avea un impact negativ asupra uniunii aflată la guvernare.
“Pe marginea acestui subiect trebuie făcute câteva consideraţii importante. Prima este aceea că formarea USD nu va afecta activitatea USL, cele două structuri fiind nu concurente, ci complementare. Pe de altă parte, Partidul Conservator a mai fost în alianţă cu PSD şi pentru alte alegeri europarlamentare, iar rezultatele au fost deosebite, aşa încât nu vedem de ce “tradiţia” nu ar trebui continuată.


Prin formarea USD se maximizează şansele de a obţine cât mai multe mandate de către PSD, PC şi UNPR, partide care sunt şi în arcul guvernamental. USD nu este, aşadar, o alternativă la USL, ci o alianţă electorală pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Asta nu înseamnă că USL se va rupe, aşa cum se tot spune deja de mult timp, USL având un mandat clar dat de cetăţeni: să conducă ţara cel puţin până în 2016.
Pe plan local şi judeţean Partidul Conservator filiala Argeş a colaborat bine în cadrul USL atât cu PSD, cât şi cu PNL. Suntem convinşi că şi după alegerile europarlamentare din mai colaborarea va fi la acelaşi nivel între cele trei partide, mai ales că împreună am dus multe campanii electorale dificile şi am reuşit să formăm o structură politică stabilă şi de încredere cum este USL. Drumurile noastre nici măcar nu se despart temporar. USL continuă să funcţioneze ca alianţă politică, pe când USD este o alianţă electorală”, se arată într-un comunicat de presă al PC Argeş.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar