E sigur! Andrei Gerea candidează la primăria Pitești

Publicat: 26 Martie 2016

andrei-gerea-400Sâmbătă, 26 martie, în sala mare de ședințe a Consiliului Județean Argeșean, în cadrul Delegației Permanente a filialei județene, au fost validate candidaturile a peste 90% din candidații la primăriile din

județ pentru alegerile din iunie 2016.
Cu această ocazie a fost validată și candidatura la Primăria Pitești în persoana fostului ministru al Energiei, Mediului de Afaceri și IMM-urilor, deputatul Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE la nivel național. Deja, în echipa lui Andrei Gerea pentru Consiliul Local se regăsesc cei doi copreședinți la nivelul organizației municipale, avocatul Robert Tudorache, consilierul Daniel Florea și vicepreședintele la nivel județean Valeriu Acatrinei, fost director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.
De asemenea, au fost validate candidaturile pentru primăriile din Câmpulung – Sergiu Cicu, din Mioveni – Cristian Toma, din Ștefănești – Nanu Carzol, din Topoloveni – Dorinel Dima și Costești – Dan Vasile.

"În cei 12 ani de când sunt parlamentar, de fiecare dată când am ocupat funcții ministeriale, a încercat prin activitatea mea să ajut cât am putut de mult județul Argeș și Piteștiul. Am considerat că este o datorie a mea să continui această muncă și să folosesc experiența câștigată în administrația guvernamentală pentru a veni cu proiecte viabile pentru Primăria Pitești și pentru a impune și o viziune pentru dezvoltarea orașului.
Mă bucur că suntem atât de mulți, că avem printre candidații la primării mai multe doamne, că avem tineri foarte implicați și că am reușit să îi ținem aproape și pe cei cu mai multă experiență administrativă și de viață.
Am intrat în acestă competiție pentru a câștiga Primăria Pitești. Trebuie să ținem minte permanent că trebuie să ne facem treaba și după ce vom fi aleși. Oamenii vor avea încredere în noi când vor vedea că ne-am respectat angajamentele. Sunt convins că suntem o forță în Argeș, trebuie să și demonstrăm acest lucru", a declarat Andrei Gerea.

La rândul său, copreședintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu, s-a arătat convinsă că ALDE va obține la alegerile locale un rezultat foarte bun. "Suntem în prezent al doilea partid din Argeș. În 2014, când eram o mână de oameni, am obținut primul scor pe țară pentru Călin Popescu Tăriceanu. Acum suntem mai mulți, suntem o echipă. Suntem echipa lui Călin Popescu Tăriceanu, cel mai bun premier pe care l-a avut România după Revoluție, copreședintele la nivel național Daniel Constantin și Andrei Gerea au fost cei mai buni miniștri din echipa lui Tăriceanu. Suntem singurul partid autentic de dreapta. Suntem o forță și vreau să fim pentru Argeș echipa câștigătoare a lui Tăriceanu", a menționat Simona Brătulescu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar