Florin Tecău :”Desemnarea celui de al doilea vicepreşedinte este o chestiune cât se poate de serioasă, fiind vorba despre rezolvarea principalelor probleme cu care se confruntă judeţul”.

Publicat: 26 Iunie 2014

tecau-26

Ieri, Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a anunţat că alegerea celui de al doilea vicepreşedinte nu se va afla pe ordinea de zi a şedinţei plenului, programată azi.

“Mi-e foarte greu să lucrez fără un al doilea vicepreşedinte, dar alegerea acestuia a fost amânată pentru o dată ulterioară, întrucât foarte mulţi colegi consilieri sunt plecaţi în concediu de odihnă.

Nu trebuie să ne grăbim, deoarece este posibil ca în perioada următoare să fim martorii câtorva surprize, asupra cărora nu mă pronunţ. Desemnarea celui de al doilea vicepreşedinte este o chestiune cât se poate de serioasă, fiind vorba despre rezolvarea principalelor probleme cu care se confruntă judeţul. Deocamdată nu pot spune cărei formaţiuni politice îi va reveni postul, acest aspect urmând să fie analizat în perioada următoare”, a spus Tecău.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar