Florin Tecău: Oamenii s-au săturat de politică, miza mea administrativă este să le rezolv probleme

Publicat: 16 Mai 2014

tecauPreședintele CJ Argeș și candidatul alianței PSD-UNPR-PC la alegerile parțiale pentru președinția CJ Argeș, Florin Tecău, a precizat că oamenii s-au săturat de politică și că cel mai important lucru pentru cei din administrație este să fie în mijlocul cetățenilor și să le vină în sprijinul acestora.


"Oamenii s-au cam săturat de politică, vor altceva. Și faptul că am fost printre ei a fost cel mai important. Am avut timp să îi ascultăm și asta își doresc ei, ca cei care conduc județul să le asculte problemele și să le rezolve", a afirmat Florin Tecău.
Președintele CJ Argeș a vorbit, în acest sens, despre necesitatea unor investiții în infrastructura din sudul județului, pentru facilitarea accesului mai multor comune spre autostradă.
"Cred că avem puterea să facem reabilitări pe drumurile din sud. Bârla- Miroși-Mozăceni este prioritatea zero. Este nevoie de drum de acces la autostradă, la Pitești, la București, pentru că acei oameni trăiesc din vânzarea produselor. Au rămas puțin în urmă și e cazul să facem acolo mai mult", a mai arătat Florin Tecău.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar