Fostul ministru Andrei Gerea, alături de argeșeni

Publicat: 30 August 2016

bascov5Deputatul ALDE Andrei Gerea, vicepreședinte al partidului la nivel național, a fost prezent, duminică, la zilele comunelor Vlădești, Bogați și Bascov. Andrei Gerea și-a adus aminte, că, la

Vlădești, este practic al doilea fost ministru care vine în comună, primul fiind fiul satului, actorul Mircea Diaconu - fost deputat USL, ministru al Culturii și, acum, europarlamentar.

După Vlădești, alături de colegii din ALDE Argeș, fostul ministru al Energiei a fost la Bogați, după care a păstrat tradiția din ultimii 10 ani și și-a petrecut cea mai mare parte a timpului la Bascov, comună aflată în colegiul său de deputat, Gerea apreciind faptul că primarul Gheorghe Stancu și Consiliul Local au decis să îi ofere titlul de Cetățean de Onoare sportivului Robert Glință. "O zi aglomerată, dar foarte frumoasă! Mai ales că am ajuns și la Bascov, o comună cu oameni care mi-au oferit, de-a lungul timpului, foarte multă încredere și pe care îi apreciez enorm.
O comună frumoasă, spectaculoasă, bogată, demnă de a fi oraș. Am venit însoțit de o echipă mare de la ALDE Bascov, Pitești și colegii din conducerea ALDE Argeș. Îi felicit și pe primarul Stancu și Consiliul Local pentru că Robert Glință a fost făcut Cetățean de Onoare. A fost unul dintre puținii sportivi care au reprezentat România cu cinste la o Olimpiadă la care, din păcate, nu am prea strălucit", a declarat Andrei Gerea.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar