"Îi vom susţine pe toţi primarii în îndeplinirea promisiunilor electorale, dar fără să ne interferăm în procedurile judiciare"

Publicat: 28 Martie 2015

serban-valecaÎn cadrul conferinţei de presă a PSD Argeş de vineri, preşedintele interimar Şerban Valeca a anunţat că, atâta timp cât va fi pe această funcţie, va susţine democraţia „în partid, astfel încît fiecare decizie importantă să fie luată cu majoritate de

Citește și : UNPR nu pleacă de la guvernare, va candida pe liste comune cu PSD

voturi".

De asemenea, el a avut câteva observaţii la adresa colegilor care criticã activitatea partidului:"Totodată, declaraţiile critice din partea factorilor cu responsabilitate în organizaţie, care în loc să se apuce de treabă stau pe la televizor, vor fi analizate cu mare atenţie în partid. Pentru că un om care a fost ales trebuie să se apuce de treaba, nu să constate şi să zică: Domne, acolo nu prea merge bine. Sunt alături de toţi colegii aflaţi în impas. Îi vom susţine pe toţi primarii în îndeplinirea promisiunilor electorale, dar fără să ne interferăm în procedurile judiciare. Atâta timp cât sunt preşedinte interimar, voi acţiona cu acelaşi calm şi ace¬eaşi tenacitate spre a schimba imaginea partidului într-una model, cu specialişti cu mari abilităţi administrative. Lucrurile se fac în¬cet, cu răbdare şi cu tenacitate. Toate lucrurile vor fi transparente, voturile ma¬jo¬ritare vor învinge orice părere".

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar