În Consiliul Judeţean Argeş, consilierii PNL şi PDL vor vota unitar în conformitate cu strategia celor două partide

Publicat: 14 Iulie 2014


consilieri-cjJoi, 10 iulie, a avut loc prima şedinţă comună a birourilor de conducere judeţene ale PNL şi PDL Argeş. În cadrul întâlnirii, s-au discutat mai multe subiecte de interes pentru ambele formaţiuni politice, printre care calendarul procesului de fuziune, susţinerea candidatului unic din partea dreptei la alegerile pentru preşedinţia României şi colaborarea la nivel judeţean şi local.
A fost prezentat calendarul evenimentelor ce vor avea loc în cadrul conducerilor Partidului Naţional Liberal şi Partidului Democrat Liberal. Astfel, Biroul Politic Naţional şi Delegaţia Permanentă a PNL vor avea loc pe data de 15 iulie 2014. De asemenea, comisiile desemnate de cele două partide continuă să lucreze la un nou statut al formaţiunii ce va rezulta în urma fuziunii dar şi la un program politic de ţară. Aceste evenimente vor fi urmate de un Congres PNL şi o Convenţie Naţională PDL, candidatul la prezidenţiale fiind apoi lansat în cadrul unui congres comun.
În ceea ce priveşte colaborarea la nivel local s-a stabilit ca, în fiecare localitate din Argeş, să se organizeze întâlniri între PNL şi PDL pentru a pune bazele colaborării politice în vederea pregătirii campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale.
PNL şi PDL vor forma noi majorităţi în consiliile locale pentru desemnarea viceprimarilor dar şi votarea unor decizii importante pentru comunitate. De asemenea, în Consiliul Judeţean Argeş, consilierii PNL şi PDL vor vota unitar în conformitate cu strategia celor două partide.
Conducerile PNL şi PDL sunt de acord că, în vederea unui bune colaborări, este nevoie de înţelegere,comunicare şi susţinere reciprocă, astfel încât toate acestea să garanteze câştigarea alegerilor la preşedinţia României din toamnă, dar şi pe cele locale şi parlamentare din 2016.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar