Ion Georgescu : ҆Susținem constant viața spirituală în comunitatea noastră҆

Publicat: 02 Iunie 2016

foto-mioveni-arges-sferaRămân la datorie, continuăm la Primărie! Realizările noastre, ale mele, ale echipei PSD Mioveni, ale colegilor din Primăria Mioveni, ne recomandă. Realizările și proiectele implementate în Mioveni în ultimii ani sunt cea mai

concretă și transparentă carte de vizită a candidatului Ion Georgescu.

Pe lângă investițiile în diverse domenii necesare dezvoltării activităților administrative, economice, sportive sau artistice, sub conducerea mea și a echipei PSD Mioveni, am avut în vedere și asigurarea de sprijin financiar și material pentru construcția unor biserici în oraș, dar și o susținere constantă a cultelor religioase și vieții spirituale în comunitatea noastră.
Din octombrie 2014 a devenit funcțional și Cimitirul Orăşenesc "Sfinţii Martiri Brâncoveni", cu o capacitate de aproximativ o mie de locuri şi o suprafaţă de 14.320 mp. Tot aici se construiește și o nouă biserică care va purta același hram al "Sfinţilor Martiri Brâncoveni", iar la Biserica "Adormirea Maicii Domnului", de la intrarea în oraș, se lucrază deja la finisarea picturii interioare.
În anul 2015, după aproximativ doi ani de la începerea lucrărilor, am reuşit să dăm în folosinţă, în cartierul Clucereasa, Biserica ce poartă hramul „Sfântul Ilie", dar şi un cimitir nou.
Și la Biserica „Sfinţii Trei Ierarhi", situată în zona A-uri, s-a investit- este vorba de trepte și alei noi construite din piatră adusă de la Sfântul Munte Athos. Investiţia a fost realizată și cu sprijinul Primăriei orașului Mioveni. Aceasta este singura biserică din oraș lucrată din lemn, în stil maramureșan și reprezintă o adevărată oază de spiritualitate.

 

 

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar