Liberali argeșeni, luați aminte la Mircea Diaconu. Ce i-a răspuns lui Iohannis

Publicat: 30 Iunie 2014

diaconu-EUKlaus Iohannis i-a invitat, imediat după instalarea sa la şefia PNL, pe liberalii care au plecat din partid să se întoarcă. Mircea Diaconu, ales europarlamentar independent, refuză însă invitaţia liderului PNL. Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, ales sâmbătă în fruntea partidului de către Congres, a precizat, în discursul de după anunţarea rezultatului votului, că resursele umane ale formaţiunii nu trebuie irosite şi i-a invitat înapoi în PNL pe cei care au crezut că le va fi mai bine în afară.

"Niciodată un partid nu poate să fie prea mare şi niciodată nu trebuie să fie irosite resursele – mă refer la resursele umane – ale unui partid. De aceea daţi-mi voie azi, aici, de la această tribună, să invit înapoi în partid pe cei care, din varii motive, temporar, au crezut că le este mai bine în afara partidului", a spus Iohannis, în apluzele sălii.

Europarlamentarul argeșean Mircea Diaconu, unul dintre ex-liberali, nu vrea însă să se întoarcă în partid. "Nu am auzit și nu mă interesează. Eu am tuns iarba, gata! Eu nu am plecat, eu sunt independent, statutul meu este unul foarte clar și definitiv", a declarat Mircea Diaconu, pentru stiripesurse.ro.
Diaconu a fost ales europarlamentar independent, el afiliindu-se la ALDE, același grup politic pe care PNL l-a trădat. În Congresul de sâmbătă,  liberalii au decis fuziunea cu PDL și trecerea de la ALDE la PPE.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar