Mazăre. Renunț la primărie!

Publicat: 18 Martie 2015

radu-mazare2Primarul Constanței Radu Mazăre a părăsit sediul ÎCCJ, după ce a stat la toată ședința în care i s-a judecat libertatea, deși ordonanța de reținere îi expirase de câteva ore. Mazăre a afirmat că în curând va

renunța la Primăria Constanței și a spus că nu va mai candida pentru un nou mandat pentru că a obosit să dea explicații.

"I-am mulţumit doamnei judecător că a avut răbdarea să asculte, să se uite pe documente şi să înţeleagă ce s-a întâmplat în cadrul acestor noi acuzaţii care mi se aduc. I-am spus că oricum am obosit şi foarte curând voi renunţa la ceea ce înseamnă primărie pentru că m-am săturat să răspund în continuu la tot felul de lucruri de care sunt acuzat. Nu ştiu care va fi soluţia", a declarat Radu Mazăre la ieşirea de la ICCJ.

Întrebat dacă ata înseamnă că nu va mai candida la primărie, Mazăre a răspuns: "Aia categoric". Primarul s-a referit şi la colegii de celulă pe care i-a avut în cele 24 de ore cât a fost reţinut prin ordonanţa procurorilor. "Am găsit nişte oameni chinuiţi acolo. Oamenii la greu se adună. Cei de acolo au avut un comportament în regulă", a spus Mazăre.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar