Mesajul primarului Ion Georgescu către locuitorii oraşului Mioveni

Publicat: 04 Noiembrie 2014

ion-g-mioveniPrimarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, le mulțumeşte tuturor cetăţenilor care au venit în număr mare la vot duminică,2 noiembrie a.c.

"Îmi face o deosebită onoare şi plăcere de a adresa tuturor locuitorilor respectuoasele mele mulţumiri pentru prezenţa numeroasă la vot duminică,2 noiembrie .


Doresc ca locuitorii oraşului Mioveni să fie alături de mine şi în data de 16 noiembrie (turul al doilea al alegerilor prezidenţiale),să meargă în număr cât mai mare la vot, iar acolo, în cabină, să voteze conform propriilor năzuințe, credințe și principii. O dată la cinci ani ne votăm președintele, iar votul fiecăruia este un drept civic garantat prin Constituţia României.
Vă mulţumesc, dragi mioveneni, pentru sprijinul şi încrederea pe care mi-aţi acordat-o tot timpul. Îmi doresc să fiţi mândri de oraşul nostru.
Prezenţa dumneavoastră în număr mare,mă onorează şi mă obligă în acelaşi timp să pun în aplicare toate proiectele pe care mi le-am asumat, iar datoria mea este să nu vă dezamăgesc. Toată susţinerea pe care am avut-o în ultimii ani mă responsabilizează şi mai mult pentru a-mi face datoria faţă de cetăţenii oraşului".

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar