Mihai Deaconu: " Nu plec la altă formațiune și, de altfel, suntem hotărâți, toți parlamentarii, să rămânem uniți".

Publicat: 04 Decembrie 2014

MIHAI-DMarți, 2 decembrie, la ora 23:30, cinci deputați PPDD din țară au primit, pe e-mail, deciziile de excludere din partid.Printre aceștia și deputatul Mihai Deaconu, președintele interimar al organizației PP-DD Argeş.
"Drept mulțumire pentru implicarea în campania de la Argeș pentru alegerile prezidențiale, unde am avut un rezultat de 5,03%, cu un procent peste media națională, și pentru faptul că am rămas alături de Dan Diaconescu până la final, așa cum am promis, conducerea PP-DD a hotărât, în ședința Biroului Național Central din 2 decembrie, excluderea mea din partid.


"Vom urma toate căile legale de atac: în termen de 5 zile de la înștiințare vom face contestație la Comisia de Etică și Litigii. De acolo vom aștepta răspunsul, pe care trebuie să-l primim în 20 de zile, apoi, dacă e cazul, vom acționa în instanță. Vrem să vedem care e nota de fundamentare și pe ce s-au bazat când au luat această hotărâre. Rămân în continuare în grupul parlamentar, până voi primi o hotărâre definitivă și irevocabilă din partea instanței. Nu plec la altă formațiune și, de altfel, suntem hotărâți, toți parlamentarii, să rămânem uniți".

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar