MITING DE SUSȚINERE DE CĂTRE PSD-UNPR-PC-PLR-PPDD-PRM PENTRU VICTOR PONTA

Publicat: 14 Noiembrie 2014

tecau-ponta2Astăzi, la Piteşti a fost organizat un eveniment pentru sustinerea premierului Victor Ponta în al doilea tur de scrutin, la alegerile pentru președinția României.
Cu doar câteva minute înainte ca la București, la Palatul Parlamentului, să se semneze protocolul pentru refacerea USL, la Pitești, deja USL era format.


PSD Argeș, PC Argeș, UNPR Argeș și PLR Argeș au mers cot la cot pentru a susține candidatura lui Victor Ponta la Președinție. Liderii PSD Argeș, în frunte cu președintele CJ Argeș Florin Tecău, chestorul Camerei Deputaților, Mircea Drăghici, viceprimarul Cornel Ionică, deputatul Cătălin Rădulescu, liderul PLR Pitești Robert Tudorache, au mers având în spate peste 1000 de oameni.
Printre susținătorii lui Ponta s-au aflat și oamenii PPDD, în frunte cu Marian Fulga și liderul organizației județene, deputatul Mihai Deaconu.
Câteva sute de susținători ai lui Ponta au venit și de la Mioveni. Simpatizanții lui Ponta au fost salutați, de la balcoane și ferestre și de alți susținători, care aveau în geamuri bannere cu Victor Ponta Președinte!

 

 

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar