Percheziţii la Primăria Albota

Publicat: 14 Decembrie 2014

duce-albotaLa sfârşitul săptămânii trecute, procurorii DNA au poposit la Primăria Albota. Procurorii au încărcat mai multe cutii cu documente. Toate vizau retrocedări.
Primarul Ion Dumitru susţine că nu are nimic de ascuns şi dacă se

dovedeşte contrariul îşi asumă consecinţele. „Eu nu am nimic de ascuns, dacă se demonstrează ceva eu o să plătesc consecinţele, dar efectiv n-am de ce să mă tem. Mă aşteptam să se întâmple una ca asta pentru că la câte reclamaţii s-au înregistrat, vreo trei, patru... Mai concis, este vorba despre o plângere făcută de Afrimescu (ziarist, decedat - n.red) în 2010. Am refuzat să-i dau bani şi mi-a făcut plângere. Am înţeles că au mai făcut plângeri şi alţi nemulţumiţi. Procurorii au ridicat documente.
S-au purtat frumos, doar au cerut documentele, ceea ce demonstrează că nu sunt adevărate bârfele care se aud în privinţa procurorilor DNA", a declarat Ion Dumitru, primarul comunei Albota.
Procurorii au suspiciuni că peste 300 de hectare au fost date ilegal numai în comuna Albota. Au fost făcute transferuri de teren din comunele: Nucşoara (aproximativ 18 hectare) , Bârla, Domneşti, etc. În acest dosar se pare că sunt vizate şi transferurile şi retrocedările a zeci de hectare în Pădurea Trivale. Vom reveni cu amănunte.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar