PITEŞTIUL ARE ŞANSE SĂ FIE CAPITALĂ DE REGIUNE!

Publicat: 28 Octombrie 2013

teo-nicolescuAutorităţile din judeţ şi oamenii politici încearcă să convingă autorităţile centrale că Regiunea Sud Muntenia, din care face parte şi Argeşul, trebuie împărţită în două. Una dintre aceste regiuni ar avea, astfel, capitala la Piteşti. Printre cei care fac demersuri în acest sens se numără şi deputatul PNL Theodor Nicolescu.

“Regionalizarea şi stabilirea unor reşedinţe de regiune se pot face doar după modificarea legii fundamentale. Dacă va trece Constituţia, cred că cea mai bună variantă în ceea ce priveşte judeţul nostru este împărţirea actualei regiuni de dezvoltare Sud Muntenia în două regiuni.

În felul ăsta nu ne-am mai lupta cu colegii noştri de la Prahova. Din contră, am face o alianţă şi am fi mai puternici. Piteştiul are şanse să fie capitală de regiune! Oricum, bătălia nu e pierdută! Bătălia nici măcar nu a început!”, a declarat deputatul Theodor Nicolescu. Până una-alta, o bătălie la fel de importantă este şi aceea ca Argeşul să nu mai piardă în continuare instituţii (centre regionale de comandă), aşa cum s-a întâmplat cu Finanţele, Construcţiile, Controlul în Trafic, Garda Financiară şi altele. 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar