Ponta, mesaj către prefecți pentru europarlamentare: Țineți doar cu legea

Publicat: 25 Aprilie 2014

ponta2Premierul Victor Ponta le-a cerut, joi, la Palatul Victoria, prefecților și reprezentanților structurilor MAI implicate în organizarea și desfășurarea scrutinului pentru Parlamentul European din

25 să-și facă datoria și să dovedească pe perioada campaniei electorale care începe vineri că țin doar cu legea. De asemenea, Ponta a mai transmis că în perioada campaniei electorale, vicepremierul Gabriel Oprea va fi cel care va asigura permanența la Guvern.


“Acest Guvern a organizat până acum două rânduri de alegeri și le-a organizat impecabil. Nimeni nu a putut să spună vreun moment că ceva nu a fost în regulă. La fel vreau să se întâmple și cu alegerile pentru Parlamentul European, cu atât mai mult cu cât e un mesaj de civilizație și de democrație pe care România îl dă legat de capacitatea noastră de a organiza un scrutin electoral la nivel european. Vreau să vă spun tuturor prefecților, reprezentanților Poliției, Jandarmeriei, să vă faceți datoria, să respectați legea. Dumneavoastră nu țineți cu nimeni în campania electorală decât cu aplicarea legii. Și asigurați condițiile normale într-o democrație”, a declarat premierul, potrivit Agerpres. Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai începe vineri. 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar