Primarul de la Corbi, Virgil Baciu: La PNL este dezastru!

Publicat: 08 Octombrie 2016

corbi-aldeALDE reușește să dea o lovitură de mare impact PNL-ului în Argeș. Primarul de la Corbi, Virgil Baciu, a anunțat astăzi că a venit alături de echipa condusă de Andrei Gerea, chiar dacă nu

a demisionat din PNL, pentru a nu-și pierde mandatul. Cel mai probabil, el așteaptă să fie exclus din PNL. Baciu a declarat în mai multe rânduri că este nemulțumit de lista de candidați a PNL și spune că liberalii au "marea șansă" să scoată un singur parlametar. De altfel, primarul de la Corbi susținec că PNL are foarte mari probleme în strânsul de semnături pentru susținerea candidaților, foarte mulți primari liberali nedorind să facă acest efort fie pentru că sunt nemulțumiți de componența listei, fie pentru că nu știu nici acum ordinea candidaților.
Virgil Baciu și-a motivat venirea alături de ALDE afirmând că este singurul partid de dreapta. El nu va candida la parlamentare din partea ALDE, deși a prezentat astăzi deja o listă cu semnături de susținere pentru candidații acestui partid. "Nu am plecat atunci cu celebra ordonanță 55, când mi se oferea și luna de pe cer. Ba mai mult, am avut trei primari PNL care nu au plecat la alte partide la insistențele mele. Sunt singurul primar liberal într-o mare PSD în acea zonă. Am rezistat tuturor presiunilor și promisiunilor pentru că doream să recâștig alegerile. Dar nu se mai poate. Este o ruptură prea mare între conducerea județeană și teritoriu. Am cerut oameni de calitate pe listă. Dacă nu îi aveam, îi căutam în altă parte. Am venit la ALDE, pentru că este singurul partid de dreapta care poate fi accesat. Regret că am plecat de la PNL, dar trebuie să ne resetăm uneori în viață. Primii pe care i-am informat de plecare au fost colegii consilieri locali. Nu le-am cerut nimic, cred că vom colabora pe viitor, dar așa am considerat că era normal. Nici ei nu sunt mulțumiți de ce se întâmplă în PNL. Prin alăturarea mea la ALDE, cred că vom avea un altfel de impact în județ și mai ales pe zona mea, de nord. La PNL acum, este dezastru!", a declarat Baciu.

Altfel, nu putem să nu afirmăm că, după achizițile Junck din ultima vreme de la ALDE, se poate, cu ceva atenție, să vină și oameni de calitate. Virgil Baciu nu este cunoscut în zona publică, deocamdată, nici ca țepar, nici ca având dosare penale pentru hoție din bani publici. Ba, are și foarte multă carismă.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar