Primarul Ion Dumitru, nemulţumit de cumpărarea Vilei „Florica" din Ştefăneşti

Publicat: 24 Iulie 2015

ion-dumitru-cjLa colegiul prefectural, de joi, 23 iulie, primarul de la Albota, Ion Dumitru a făcut un apel către preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Tecău.

Edilul i-a solicitat acestuia ca instituţia pe care o conduce să nu achiziţioneze Vila „Florica" din Ştefăneşti unde funcţionează Centrul de Cultură

„Brătianu", aflat în subordinea Consiliului Judeţean.Acesta consideră că banii trebuie alocați pentru primării și că în caz în care Consiliului Județean Argeș va plăti trei milioane de euro pentru acest monument istoric atunci se va ajunge la un protest din partea primarilor față de conducerea județului:
"Dacă ginerele lui Băsescu a cumpărat cu 800 de mii niște terenuri, noi de ce să cumpărăm cu 3 milioane de euro Vila Florica? N-ar fi bine să ne dați nouă banii? Nu puteți să insistați la preotul Brânzea să mai lase la preț? Să nu dați banii aceștia, că nu mai avem pe cine să alegem apoi", a precizat Ion Dumitru.
Tecău a răspuns că negocierile sunt, oricum, sistate în momentul de faţă, dar a subliniat şi faptul că instituţia pe care o conduce nu mai poate da bani la primării.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar