PSD cere demisia ministrului Sănătăţii pentru proasta gestionare a crizei din Argeş!

Publicat: 21 Februarie 2016

psd1Liderii PSD au finalizat textul moţiunii simple "Guvernul tehnocrat este puternic virusat! Şi frustrat! Şi nevaccinat!", care va fi depusă împotriva ministrului Sănătăţii,

Patriciu Achimaş-Cadariu, documentul urmând să fie discutat, marţi, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.
PSD îi cere ministrului Sănătăţii să îşi dea demisia, pentru că a demonstrat că nu este capabil să gestioneze o criză precum cea care a izbucnit la Argeş.
"Dacă nu sunteţi în stare să aflaţi cauza îmbolnăvirilor, să coordonaţi modul de intervenţie, sau măcar să comunicaţi cetăţenilor măsurile ce se impun, este cazul să recunoaşteţi că nu aveţi capacitatea de a gestiona un sistem medical şi să lăsaţi profesioniştii să intervină! Sănătatea nu este o joacă, domnule ministru, ci un lucru fundamental pentru România! Până nu este prea târziu, faceţi un gest de onoare şi plecaţi, copiii noştri merită un sistem medical care să intervină la timp, merită implicare totală, ceea ce dumneavoastră aţi arătat că vă lipseşte cu desăvârşire! Ajunge cu experimentele, cu diletantismul şi nepăsarea, spre binele copiilor noştri!", se mai arată în draftul moţiunii depuse de PSD.

Sursă:Mediafax

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar