PSD Argeş solicită ca legea electorală să fie respectată de toate partidele

Publicat: 30 Mai 2016

dd56841feeae179546f60f9f1658b509 L

Reprezentanţii PSD Argeş au transmis un comunicat de presă cu punctul lor de vedere, asta după ce sâmbătă noaptea au apărut pe mai multe maşini din zona EXPO-Parc pliante cu Cornel Ionică. Reprezentanţii partidului au transmis un comunicat în care au anunţat că îşi doresc ca oamenii legii să rezolve cazul şi că se dezic în totalitate de asemenea practici. Iată în continuare

comunicatul de presă al PSD Argeş.

„PSD Argeş a declarat, încă de la începutul campaniei electorale pentru alegerile din 5 iunie, că doreşte o campanie legală şi corectă, fără atacuri la persoană, în care fiecare candidat şi partid să prezinte în mod civilizat proiectele şi programele politice, în spaţiile special amenajate, conform legilor în vigoare. Noi am respectat şi vom respecta în continuare alegătorii şi nu ne vom abate de la aceste principii.
Se pare însă că nu toţi adversarii noştri politici înţeleg să facă asta. Sâmbătă noaptea, în zona EXPO - Parc, mai multe persoane au lipit pe maşinile parcate aici pliante (cel mai probabil luate din cutiile poştale) aparţinând candidatului nostru la Primăria Piteşti, domnul Cornel Constantin Ionică. PSD Argeş se de-zice şi condamnă astfel de acţiuni, motiv pentru care, de altfel, am şi sesizat organele de poliţie. Avem încredere în instituţiile statului şi suntem siguri că cei vinovaţi vor fi descoperiţi şi sancţionaţi."

ELECTORAL

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar