Reuniunea femeilor social-democrate

Publicat: 06 Aprilie 2015

organizatia-psdVineri, 3 aprilie, a avut loc reuniunea femeilor social-democrate din Colegiul Câmpulung. Reuniunea a fost coordonată de deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate Argeş.

Cu această ocazie au fost prezentate informări privind

activitatea organizaţiilor de femei din zona Muscel, dar şi un calendar al activităţilor Organizaţiei Judeţene de Femei pentru perioada 2015-2016. Un obiectiv important este acela ca, la alegerile locale din 2016, în fiecare Consiliu Local să fie cel puţin o femei din partea PSD, iar cel puţin doi dintre candidaţii la funcţia de primar ale unor localităţi din Colegiu să fie, de asemenea, femei. Au fost stabilite şi unele măsuri organizatorice în vederea pregătirii Consiliului Judeţean al Organizaţiei de Femei a PSD Argeş.
La eveniment au participat preşedinţii organizaţiilor locale de femei din Colegiul Câmpulung. Este vorba de organizaţiile din localităţi componente: Câmpulung Muscel, Albeştii de Muscel, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Cetăţeni, Dâmbovicioara, Dragoslavele, Lereşti, Rucăr şi Stoeneşti.

Biroul de Presă
Organizaţia Femeilor Social Democrate Argeş

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar