S-a constituit ALDE Mioveni

Publicat: 31 Ianuarie 2016

alde-mioveni1Vineri, 29 ianuarie, în prezența conducerii județene și a invitaților de la alte partide, a avut loc ședința de constituire a organizației ALDE Mioveni. La conducerea organizației a fost ales, ca urmare a fuziunii dintre

PLR și PC, consilierul local Ion Neagoe, iar președinte executiv Ovidiu Hirică.

"Sunt convins că vom reuși să facem la Mioveni o echipă cu adevărat puternică, deja avem discuții pentru a ne întări filiala. Cred că vom avea forța necesară să sprijinim proiectele de interes pentru comunitatea din Mioveni și să aducem un plus de calitate pentru viața cetățenilor din această urbe extrem de importantă, printr-o prezență mult mai importantă în Consiliul Local. Avem mulți membri care sunt de la uzina Dacia, oameni care sunt mândria întregului județ, avem intelectuali din mai multe domenii și sunt convins că vom reprezenta liberalismul autentic așa cum se cuvine în Mioveni", a declarat Ion Neagoe.
La rândul lor, copreședinții ALDE Argeș, Aurel Iacșa și Simona Brătulescu, și-au manifestat întreaga disponibilitate pentru a sprijini dezvoltarea organizației. "La nivel național, ALDE are ca obiectiv ca, după alegerile locale și parlamentare, să devină a treia forță politică din țară. În Argeș însă, noi avem un obiectiv mai ambițios, dar care poate fi atins: ALDE va fi a doua forță politică din județ. Avem sprijinul domnilor Andrei Gerea și Daniel Constantin, doi lideri de la nivel național foarte apropiați de județul Argeș, doi miniștri importanți în guvernul Ponta, guvern care a adus cea mai importantă creștere economică de după Revoluție. La Mioveni, ALDE și PSD vor face majoritatea în Consiliul Local și vom sprijini proiectele cu adevărat importante pentru locuitorii acestui oraș. ALDE sprijină, cu toate forțele, construirea spitalului orășenesc, care trebuie să fie un proiect prioritar nu doar pentru zona Mioveni, ci pentru întregul județ", a susținut și Simona Brătulescu.
"Sunt din Mioveni, îmi doresc, am această ambiție, ca organizața de aici să devină una dintre cele mai puternice din județ", a precizat Aurel Iacșa.
Printre invitați s-au numărat și primarul din Movileni (Olt) Ion Sorin Toma. reprezentanți ai UNPR, în frunte cu Cristian Toma, consilier local la Mioveni, precum și reprezentanți ai PSD Mioveni, în frunte cu viceprimarul Aurel Costache și primarul Ion Georgescu. Acesta din urmă a subliniat relația bună pe care a avut cu cei doi miniștri ALDE din Argeș, Daniel Constantin și Andrei Gerea, în special cu fostul ministru al Energiei, și a transmis că PSD va fi un partener loial celor de la ALDE în Argeș, atâta timp cât obiectivul principal rămâne susținerea dezvoltării orașului Mioveni. De asemenea, au participat la eveniment și conducerile organizațiilor ALDE din Pitești, Câmpulung, Lerești, precum și din alte localități.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar