Șerban Valeca:" Filiala lucrează, noi muncim, ne mobilizăm dar pe planul organizării alegerilor prezidențiale. Acesta este obiectivul nostru care contează".

Publicat: 19 Iulie 2014

serban-valecaConducerea PSD Arges cere liniște și echilibru pentru a gestiona cât mai bine interimatul. Cu toate că presiunea politică și administrativă este mare în această perioadă, în care se formează noi alinațe și majorități, reprezentanții social democratilor susțin că singurul obiectiv al organizației este pregătirea alegerilor prezidențiale din 2 noiembrie.

Până la organizarea unor alegeri interne și desemnnarea noii conduceri a filialei județene,

social democraţii argeșeni mizează pe menținerea unui climat de echilibru și stabilitate, atât la nivelul organizației cât și la Consiliul Județean. "Pe noi nu ne interesează atât de mult directorii și directorașii pe care nu i-am schimbat sau că unul sau altul vrea acele scaune. Nu asta e important în acest moment. Filiala lucrează, noi muncim, ne mobilizăm dar pe planul organizării alegerilor prezidențiale. Acesta este obiectivul nostru care contează. Importante sunt alegerile prezidențiale și rezultatul lor, nu că a rămas un director pe undeva neschimbat și vrea cineva acel loc sau că altul dorește nu știu ce funcție din alte rațiuni decât de competență", a declarat Șerban Valeca.
Conform deciziei care a fost luată de conducerea social-democratilor în cadrul comitetului executiv național, noua structură de conducere a PSD Argeș va fi aleasă abia anul viitor, după alegerile prezidențiale.
Pe 29 iulie, 200 de reprezentanți ai Argeșului vor participa la Consiliul Naţional Extins al PSD de la Craiova. La această şedinţă se stabilesc procedurile, se depun candidaturile din partea celor care vor să candideze din interiorul PSD pentru a fi desemnaţi candidaţi la funcţia de preşedinte al României. În luna septembrie, va avea loc Congresul PSD.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar