Simona Bucura: "O echipa de forta, cu autoritate"

Publicat: 16 Ianuarie 2015

IMG 5341 400x300Noua conducere a PSD Arges are tot sprijinul Biroului Permanent Judetean a declarat astazi deputatul Simona Bucura Oprescu. "O echipa de forta, cu autoritate" a fost descrierea pe care deputatul social democrat a facut-o noii conduceri formata din senatorul Serban Valeca in calitate

de presedinte si primarul Ion Georgescu ca presedinte executiv. Dupa retragerea presedintelui CJ Arges, Florin Tecau, toate functiile politice pe care le avea la PSD Arges, Biroul Permanent Judetean a ales o noua conducere interimara.

"Miercuri, Biroul Permanent Judetean al PSD Arges, intrunit in sedinta statutara, a decis sa acorde sprijinul politic pentru functia de presedinte interimar domnului senator Serban Valeca si pentru functia de presedinte executiv interimar domnului primar Ion Georgescu. Aceste propuneri ale BPJ au fost inaintate Biroului Permanent National de unde se asteapta, de asemenea, confirmarea, care va fi probabil, saptamana viitoare, la prima intrunire a BPN. Aceasta echipa este aleasa in urma decizie domnului presedinte Florin Tecau de a se retrage din functia de presedinte interimar" a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu.


Parlamentarul argesean a explicat si care au fost criteriile care au stat la baza alegeri noii echipe.

"Este o echipa de forta, o echipa cu autoritate, o echipa cu doi colegi care de-a lungul timpului au demonstrat seriozitate, integritate, care nu au probleme juridice si nici probleme de orice alta natura, o echipa prin care noi spunem ca atestam inca o data ca organizatia judeteana a PSD Arges este formata din multi oameni valorosi, oameni care pot sa continue munca politica pe care noi o facem in folosul argesenilor cu seriozitate" a mai declarat Simona Bucura Oprescu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar