Simona Bucura Oprescu: Modul în care acţionează candidatul ACL la preşedinţia ţării, Klaus Iohannis şi liderul PDL Vasile Blaga, în cârdăşie cu Traian Băsescu, arată clar că aceştia nu reprezintă interesele României"

Publicat: 08 Septembrie 2014

simona-bDeputatul PSD Argeş Simona Bucura Oprescu, preşedinte al organizaţiei judeţene de femei, este de părere că PNL, PDL şi Traian Băsescu fac mult rău ţării. "Modul în care acţionează candidatul ACL la preşedinţia ţării, Klaus Iohannis şi liderul PDL Vasile Blaga, în cârdăşie cu Traian Băsescu, arată clar că aceştia nu reprezintă interesele României.


Cei trei fac reclamaţii peste reclamaţii la Bruxelles, aceste demersuri nocive fiind o continuare a politicii de intoxicare a forurilor internaţionale, care a fost practicată şi cu ocazia referendumului de demitere a lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al ţării. Ei blochează România în intenţia de a obţine o poziţie cât mai bună de comisar european.
Este un sabotaj fără precedent la adresa României, venit tocmai din partea unor personaje care se bat cu pumnii în piept că vor să facă bine. În fapt, nu fac decât rău cetăţenilor şi ţării în ansamblul său. Cetăţenii nu se vor lăsa însă păcăliţi de aceşti politruci cu lipici la case şi avantaje multe pentru ei şi îi vor taxa ca atare la vot", afirmă Simona Bucura Oprescu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar