Simona Bucura Oprescu: " Victor Ponta va fi preşedintele tuturor românilor"

Publicat: 06 August 2014

simona-b

Consiliul Naţional lărgit al PSD l-a desemnat recent în unanimitate pe liderul partidului, Victor Ponta, drept candidat pentru funcţia de preşedinte al României. Candidatura la scrutinul din noiembrie urmează să fie validată de Congresul PSD, programat în prima jumătate a lunii septembrie. PSD Argeş a fost una dintre organizaţiile care încă de acum câteva luni i-a propus premierului Victor Ponta să candideze pentru funcţia supremă în stat.
Organizaţia Femeilor Social Democrate Argeş susţine această candidatură şi va face tot ce depinde de ea pentru a convinge şi mai mulţi argeşeni că

Victor Ponta merită să fie preşedintele ţării. Merită pentru că a arătat că poate performa într-o funcţie importantă în stat, cum este cea de premier - rezultatele economice confirmă acest lucru; merită deoarece a arătat echilibru, demnitate, onestitate şi curaj în deciziile pe care le-a luat; merită pentru că a trecut vremea preşedintelui-jucător şi a sosit timpul ca ţara să aibă un preşedinte care să fie cu adevărat mediator între puterile statului, şi nu cel care agită permanent apele şi provoacă scandal.
"A sosit timpul unui alt mod de a face politică, iar un om tânăr, dar cu experienţă cum este Victor Ponta poate fi garantul unei politici în interesul statului, şi nu al clanurilor de tot felul sau al familiei personale. Victor Ponta nu poate fi şantajat, nu are legături cu persoane mai mult sau mai puţin discutabile, iar în calitate de premier a arătat că este preocupat de adevăratele probleme ale ţării - scăderea TVA la pâine, reducerea cotei CAS cu 5%, măsurile luate în plan social fiind doar câteva exemple în acest sens. Sunt convinsă că la finalul acestui an în România va avea loc adevărata schimbare, că sistemul de represiune pus la punct de actualul şef al statului va înceta să mai existe, că România va intra pe un drum firesc, diferit de cel plin de asperităţi pe care a condus-o Traian Băsescu. Spre deosebire de actualul şef al ţării, Victor Ponta va fi preşedintele tuturor românilor", a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD Argeş.
Chiar dacă este perioadă de concedii, pe parcursul întregii luni august vor avea loc în Argeş adunările generale ale organizaţiilor locale ale PSD, încă de pe acum existând mobilizare pentru alegerile din toamnă. De asemenea, în perioada 1 - 15 septembrie va fi stabilită şi componenenţa delegaţiei argeşene care va participa la Congresul din aceeaşi lună al partidului.
Biroul de presă

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar