Sofianu nu a fost validat de șefii de la București!

Publicat: 21 Ianuarie 2016

narcis-sofianuBiroul Politic Național al PNL a validat luni 14 dintre propunerile de candidați ai formațiunii la funcția de primar de municipiu reședință de județ și trei nominalizări la președinția unor consilii județene, a anunțat copreședintele liberalilor Vasile Blaga, într-o conferință de presă la finalul reuniunii.
Cei 14 candidați validați sunt:

Mircea Hava — Alba Iulia, Gheorghe Falcă — Arad, Dragoș Luchian — Bacău, Cătălin Boboc — Brăila, Emil Boc — Cluj Napoca, Pavel Badea — Craiova, Petru Mărginean — Deva, Nicușor Ciumacenco — Galați, Daniel Cârjan — Drobeta Turnu Severin, Marius Bodea — Iași, Andrei Voloșevici — Ploiești, Ioan Popa — Reșița, Marius Bălașa — Slatina, Nicolae Robu — Timișoara.
Pentru președinția unor consilii județene au fost validate următoarele candidaturi: Ionel Palăr — Bacău, Alin Tișe — Cluj, Eugen Pârvulescu — Teleorman.
După cum puteți remarca, lipsește din lista de validări numele lui Narcis Sofianu și candidatura sa la Primăria Pitești, chiar dacă - este adevărat, cu mici opoziții în organizație - PNL Pitești îl susține în această postură.
Care ar fi motivele pentru care Sofianu nu a fost încă validat? Dacă luăm în calcul explicațiile în privința lui Cristian Bușoi, și anume că se așteaptă ca europarlamentarul să facă tot ce poate pentru a crește în sondaje și pentru a fi cotat cu șanse reale să câștige Capitala, atunci nu putem înțelege altceva decât că și Sofianu are probleme de acest gen.

Adică, stă prost în sondaje, confirmând astfel informațiile neoficiale despre un sondaj de opinie în care Sofianu este cotat cu sub 10%, cu mult sub scorul partidului în Pitești.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar