Știu că se încearcă o nouă tentativă de revocare a mea

Publicat: 09 Martie 2015

polexe-plrPrezent la prima conferință a PLR Argeș în calitate de membru al partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu, Constantin Polexe susține că nu a scăpat de revocare doar din cauza faptului că a intrat în PLR, deși a precizat că acest lucru a avut o greutate mare.

Polexe a spus că are informații că se pregătește o nouă încercare de

revocare a sa din funcție.
"Putem spune că am venit in partid într-un moment care se poate interpreta, că nu am fost eliminat pentru că sunt membru PLR. Și acum am informații că sunt grupuri care lucrează să îmi ia scaunul. Am mai spus-o, e democratic ca oamenii să se bată să ajungă la putere și e bine pt că te ferește de multe lucruri. Sigur că mă aștept la o altă tentativă", a afirmat Polexe.

El a subliniat că nu are nimic de împărțit cu Cornel Lazăr, partenerul din coaliție de la PC, care a încercat să îi fure scaunul de la CJ. "Eu nu am resentimente, politica înseamnă politică. Suntem într-o echipă în care ar fi trebuit să tragem la aceeași căruță, se mai întâmplă și accidente. În politică, trebuie să tratezi lucrurile ca atare. Ne duelăm pe dorințe, nu pe răutăți", a arătat vicepreședintele CJ Argeș .

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar