Tăriceanu în Argeș. Vezi programul

Publicat: 16 Octombrie 2014

tariceanu-sanderoPreședintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent la Președinție, va fi prezent, vineri, 17 octombrie, într-un turneu electoral în Argeș.
Astăzi, Tăriceanu se află la Vâlcea, urmând ca în această seară, la Pitești, să participe la o cină cu oamenii de afaceri din județ. Tăriceanu va dormi în Pitești, urmând ca mâine să meargă la Costești, la Pitești (va merge la un concurs de șah la Biblioteca Județeană și la Toamna Piteșteană)

, apoi la uzina Dacia- Renault și, în final, la Câmpulung, unde va avea o întâlnire cu simpatizanții la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Interesant este că Tăriceanu va vizita și orașul Costești și municipiul Câmpulung, zone importante pentru Argeș, dar care au fost ocolite de ceilalți candidați. De altfel, la Câmpulung, Tăriceanu va puncta puternic: a rămas singurul premier care în timpul mandatului a fost în municipiu, iar acum este și singurul candidat la președinție care a decis să meargă în fosta Capitală a Țării Românești, în ciuda drumului imposibil, aflat în lucru.
De notat că, deși a venit de vreo trei-patru ori în Argeș, Klaus Iohannis, candidatul PNL- PDL la președinție, nu a venit niciodată în Câmpulung, singurul municipiu unde PNL are primar, și încă unul cu mai multe mandate la activ.
Din informațiile avute, Tăriceanu a dorit să vină și la Curtea de Argeș, dar cum drumurile prin județ sunt fie rupte, fie în reabilitare, ar fi avut nevoie de elicopter ca să acopere toate zonele. Iar elicopterul este închiriat de Guvern pentru ministrul Transporturilor, dl. Ioan Rus.
Din delegație vor face parte secretarul general al PLR, Daniel Chiţoiu, precum și vicepreședinții PLR Andrei Gerea, Radu Stroe, Cristian David, Grațiela Gavrilescu, Virgil Guran, Radu Boroianu, Bogdan Nica și Nicu Marcu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar