Tecău anunță că se înscrie în cursa pentru șefia PSD Argeș.

Publicat: 01 Decembrie 2014

tecau31După sărbătorile de iarnă, la PSD Argeș vor fi organizate alegeri. Cum Tudor Pendiuc are probleme cu DNA-ul, actualul președinte executiv al PSD Argeș este sărit din schemă.
Președintele CJ Argeș Florin Tecău a anunțat, din Barcelona, că ia în calcul o candidatură pentru președinția PSD Argeș. Cel mai probabil, după sărbătorile de iarnă, vom avea alegeri și la PSD Argeș.

"Nu vă ascund că iau în calcul o posibilă candidatură, dacă voi avea susținerea necesară", a declarat Florin Tecău într-o intervenție la Dialoguri politice de la Absolut TV. Primarul Mioveniului Ion Georgescu a declarat, în cadrul aceleași emisiuni, că dacă va candida la șefia partidului, îl va susține pe Florin Tecău: "Dacă va candida, eu personal îl voi susține. Cred că și colegii din Mioveni îl vor susține. Dl. Constantin Nicolescu a fos președintele PSD Argeș din postura de președinte al CJ Argeș. Trebuie să recunoaștem că funcția de președinte al CJ Argeș asigură o anumită influență. Asigură o mai mare mobilizare a primarilor", a afirmat Ion Georgescu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar