Theo Nicolescu a demisionat

Publicat: 19 Martie 2015

teo-pnlDeputatul PNL de Argeș Theodor Nicolescu a demisionat din comisia juridică, unde ocupa funcția de vicepreședinte. DNA a transmis Camerei Deputaților solicitare pentru arestarea preventivă a deputatului, urmărit penal pentru trei acuzații de abuz de serviciu și luare de

mită.
Alina Gorghiu, co-președintele PNL a afirmat că, în urma unei discuții cu deputatul de Argeș, acesta a demisionat din comisia juridică. PNL are ca decizie politică luată vot pozitiv pentru orice solicitare a justiției de începere a urmării penale și arest preventiv. Dacă va fi arestat, Theodor Nicolescu va fi suspendat din funcție, a declarat liderul PNL.
Deputatul PNL Theodor Nicolescu ar fi primit, de la mai multe persoane, drept mită sume cuprinse între 350.000 de lei şi 800.000 de euro, dar şi acţiuni la Fondul Proprietatea, pentru a soluţiona favorabil şi cu celeritate anumite dosare ale Comisiei ANRP, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a declarat, miercuri, despre începerea urmăririi penale pentru deputatul Theodor Nicolescu, că şi în cazul acestuia, partidul va da curs cererilor justiţiei, prin votul parlamentarilor săi şi că speră că acesta îşi va dovedi nevinovăţia.
Procurorii DNA au extins urmărirea penală pe numele deputatului PNL Theodor Nicolescu, pentru infracţiunea de luare de mită, după ce au ajuns la concluzia că acesta, în calitate de vicepreşedinte al ANRP, a luat peste 6,2 milioane de lei pentru a soluţiona favorabil anumite dosare.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar